03 / 05 / 2024

Sevda Dalgıç kim

Sevda Dalgıç kim

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Sevda Dalgıç Alaçatı'da köfte dükkanı açtı!

Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Özge karakteriyle tanınan Sevda Dalgıç, ticarete el attı. Alaçatı’da “Köfte Delisi” adlı bir mekan açan eski oyuncuyu Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim yeni mekanında ziyaret etti.

Tapu takas harcı cezasını kim öder?

Tapu takas harcı, Tapu Müdürlüklerinde gerçekleştirilen bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, yanlış ya da eksik ödenen tapu takas harcı cezasını kim öder?

Yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Yapı kullanım izni, binanın ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını belirten,ruhsat bilgilerini, tapu kaydını, numaralarını, metrekarelerini, mal sahiplerini gösteren düzenlenen bir belgedir.Peki,yapı kullanma izin belgesini kim verir?

Kira kontratı damga vergisini kim öder?

Kira kontratı, taşınmaz kiralamalarında kiralayan ve mal sahibi ile yapılan sözleşmeye olarak karşımıza çıkıyor. Bu kontratın noterde yapılması halinde damga vergisinin ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisini kim öder?

TMMOB: Sevda Tepesi inşaatçıların değildir!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Sevda Tepesi ve Şişli Meslek Lisesi arazisini yapılaşmaya açan imar planlarının İdare Mahkemesince iptal edildiğini açıkladı

TMMOB'dan Sevda Tepesi açıklaması!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Sevda Tepesi ve Şişli Meslek Lisesi arazisini yapılaşmaya açan imar planlarının İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiğini açıkladı. AVM ve rezidans tarzı yapılaşmaya açılması öngörülüyordu.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Sevda Tepesi ve Şişli Endüstri'nin planları iptal!

Üsküdar Sevda Tepesi'nin turizm tesisi olmasını hedefleyen 1/1000 ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi'nin AVM olması ile ilgili plan değişikliği Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nin açtığı davalar sonucu iptal edildi.

Sevda Tepesi'nin ayrıcalığı iptal edildi!

TMMOB) Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi açtığı davalar sonucunda Boğaziçi’ndeki Sevda Tepesi ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi arazilerini inşaata açan ayrıcalıklı imar planları iptal edildi.

Sevda Tepesi imar planı iptal mi edildi?

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi, Sevda Tepesi ve Şişli Meslek lisesi'nin ayrıcalık imar planlarının iptal edildiğini duyurdu...

Şişli MYO ve Sevda Tepesi imar planları iptal edildi!

TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından açılan davalar sonucunda Sevda Tepesi`nde ve Şişli Endüstri Meslek Lisesi alanında yapılaşmaya izin veren imar planları mahkemeler tarafından iptal edildi. İşte TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından yapılan açıkla

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Sevda Dalgıç kim Haberi

Sevda Dalgıç kim

Alaçatı’da bir mekan açan Dalgıç, oyunculuğu bırakma kararı aldığını söyledi. Sevda Dalgıç’ı yeni mesleğinde oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmıyor.



 



Ceyhun Yılmaz ve Engin Yavaş gibi birçok ünlü isim, eski oyuncuyu yeni mekanında ziyaret...