29 / 04 / 2024

Sevda Tepesi Kral Abdullah

Sevda Tepesi Kral Abdullah

2007 yılında İçişleri Bakanı olan Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın sahibi olduğu ve inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirmiş.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Terma City aynı anda 19 kralı ağırlayabilecek!

Karaderili Şirketler Grubu’nun 180 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirdiği Terma City Oteli, aynı anda 19 devlet başkanı ya da kralın konaklayabileceği şekilde tasarlandı.

Dünyanın en pahalı kral dairesi: Royal Penthouse Süit!

Dünyanın en pahalı kral dairesi Cenevre'deki President Wilson Hotel'in çatı katında bulunan 1700 metrekarelik ‘kurşun geçirmez’ kral dairesi olarak kayıtlara geçti..

Emlak kralı Jeff Sutton, kızının düğünü için servet harcadı!

New York'lu emlak kralı olarak bilinen Jeff Sutton’ın kızı Renee Sutton, nişanlısı Eliot Cohen ile evlendi. Jeff Sutton, kızı Renee'nin düğünü için birçok insan için servet sayılabilecek bir harcama yaptı...

Kocaeli Seyir Tepesi projesi çalışmaları sürüyor!

Dilovası Belediyesinin ilçe merkezinin kuş bakışı izlenebildiği Diliskelesi Tepesine kazandıracağı seyir tepesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

İzmir Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'da açılacak!

İzmit Belediyesi'nde hayata geçirilen Kültür Tepesi’ndeki 2. etap proje çalışmaları tamamlandı. Kültür Tepesi'nin açılışı 28 Haziran’da gerçekleşecek.

Niğde Tepeköy'deki Sit Alanı Kral Mezarı TBMM gündeminde!

Tepeköy Köyü'nde Cingören Mevkii'nde bulunan Kral Mezarı olarak bilinen ve 1.Derecede Sit Alanı olarak tescili yapılan mezar TBMM gündeminde konu oldu..

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap 28 Haziran'a kadar tamamlanacak!

İzmit Kültür Tepesi 2. Etap'ta çalışmalar son sürat devam ediyor. Projedeki çalışmalar İzmit'in kurtuluşu olan 28 Haziran'a kadar tamamlanacağını belirtti.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

Kralın küçük patikası yeniden hizmette!

İspanya'nın Malaga şehrindeki "El Caminito del Rey" (Kralın küçük patikası) yeniden hizmete girdi. İşte o patika...

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Etiyopya Kral Necaşi Türbesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Etiyopya'daki Habeş Kralı Necaşi'ye ve 15 sahabeye ait türben alanına TİKA tarafından aşevi ve çok amaçlı salon inşa edildi

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii için imzalar atıldı!

Balıkesir Çamlık Tepesi ve Hilal Camii projesini inşa edecek olan müteahhit firmaların temsilcileri ile imzalar atıldı.

Sevda Tepesi Kral Abdullah Haberi

Sevda Tepesi Kral Abdullah



İÇİŞLERİ BAKANI AKSU:


Sevda Tepesi'nde inşaat yapılamaz


MANSUR ÇELİK Ankara


    İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın inşaat izni istediği Sevda Tepesi'ne geçici de olsa kesinlikle hiçbir inşaat izninin verilemeyeceğini bildirdi. TBMM Bayındırlık İmar Komisyonu üyesi CHP'li Erdal Karademir ise TBMM Genel Kurulu'nda görüşülmeyi bekleyen Dönüşüm Alanları Hakkında Yasa Tasarısı ile Abdullah'ın istediği imar izninin verileceğini savundu.

    Karademir, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelttiği soru önergesinde, Milliyet'in Sevda Tepesi ile ilgili olarak yaptığı haberleri de anımsatarak Kral Abdullah'ın inşaat hakkı bulunup bulunmadığını sordu. Erdoğan yerine önergeyi yanıtlayan Aksu, Sevda Tepesi'nde hiçbir şekilde inşaat yapılamayacağını şöyle açıkladı: 


Kral Abdullah başvurmamış


 ...