07 / 05 / 2024

Seven İnşaat

Seven İnşaat

Kentsel dönüşüm yasası ile birlikte hızla kabuk değiştiren istanbul Kadıköy' de dönüşüm projeleri, Kadıköy halkının desteği ile yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Osman Kaan tarafından kuruldu.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ergin Ardıç, Fatih Bingöl ve Osman Kaan Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Seven İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Sena Gürbüz ve Abdulaziz Seven ortaklığında kuruldu. 

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme farklı bakış açısı getirdi!

Kadıköy bölgesinde faaliyet gösteren Seven İnşaat, kentsel dönüşüme farklı bir bakış açısı getirdi..

Seven İnşaat Kadıköy'de kentsel dönüşüme odaklandı!

Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. Oytun Seven, Kadıköy'ün önemli lokasyonlarında dönüşüm projesi yaptıklarını söylüyor.

Regün Restorasyon İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Regün Restorasyon İnşaat Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Güneş Erdim, Reşit Şıkoğlu, Nizamettin Arıseven ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 23 Aralık'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi'nde kuruldu.

Seven Endüstri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Seven Endüstri İnşaat Limited Şirketi, Halim Uluçay, Mücahit Karaçorlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül tarihinde Çekmeköy, Çamlık Mahallesi, Şahinbey Caddesi'nde kuruldu.

Seven İnşaat Haberi

Seven İnşaat

Kentsel dönüşüm yasası ile birlikte hızla kabuk değiştiren İstanbul Kadıköy' de dönüşüm projeleri, Kadıköy halkının desteği ile yoğun bir şekilde devam ediyor. Evini dönüştürme konusunda tereddüt yaşayan veya tam karar verme aşamasında olan insanlar birbirinden modern projeleri gördükçe daha kararlı adımlar atıyor.


Kadıköy Bostancı ve Suadiye'de yaptığı projeler ile bölgede ön plana çıkan Seven İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Yüksek Mühendisi Oytun Seven, dönüşüm de adı son yıllarda konuşulan önemli isimlerin başında geliyor. "İmzamızı attığımız her proje ile insanların kentsel dönüşüme olan heyecanını ve motivasyonunu arttırıyoruz" diyen Oytun Seven, Projelerini gören insanların, mevcut konutlarını kentsel dönüşüm ile yenilemeleri için kendilerine teklif sunduğunu ve bunun kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

İki yıl önce inşaat sektöründe proje geliştirmeye başlayan Seven inşaat'ın kısa sürede ön...