11 / 05 / 2024

Sevgi Özcan

Sevgi Özcan

Malik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Polat, Ergün Özcan, Sevgi Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Bağcılar, Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Faruk Özcan'dan kentsel dönüşümün 5N1K'sı!

Sosyolog Faruk Özcan ''Kentsel dönüşümün 5N1K'sını'' açıkladı. İşte, Faruk Özcan'ın www.emlakkulisi.com okurları için hazırladığı yazı...

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Bayrampaşa Sevgi Kafe açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi’nin engelli gençlere istihdam sağlamak ve onları sosyal hayata atapte etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Sevgi Kafe’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla açıldı.

Özcan Deniz’e özel 2 milyonluk TL’lik yalı!

Özcan Deniz ile Aslı Enver başrollerinde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri için özel bir yalı inşaa edildi.

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özcan imzasıyla kuruldu.

Özcan Işıklar: İstanbul'un en büyük sorunu çarpık kentleşme!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İstanbul Kentsel Dönüşüm Master Planı konulu toplantıya katıldı. Başkan Işıklar İstanbul'un en büyük sorununun çarpık kentleşme olduğunu söyledi.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Özcan Deniz, Rumelifeneri Köyü'nde 1 milyon TL'ye ev aldı!

Şehir hayatından sıkılan Özcan Deniz, tası tarağı toplayıp köye yerleşti. Ünlü oyuncu, İstanbul'a 30 kilometre uzaklıktaki Rumelifeneri köyündeki bir siteye yerleşti. Evini de 1 milyon liraya aldı.

Özcan Deniz icralık oldu!

“Ya Sonra” filminin yapım ortağı Hanifi Tekin, prodüksiyon ücretinin ödenmediği ve gişe hasılatının saklandığı iddiasıyla Özcan-Ercan Deniz kardeşlere 1.5 milyon liralık icra takibi başlattı.

Özcan Işıklar'dan alt geçit sorununa çözüm!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Karayolları 1.Bölge Müdürü İbrahim Halil Akgündüz’ü ziyaret ederek Konutlar Bölgesindeki alt geçit sorununa alternatif çözüm yolları önerdi.

Özcan Tahincioğlu'ndan 2 yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün 2 yeni şirket kurdu. Şirketlerin toplam sermaye bedeli 200 bin TL.

Birol Özcan: Esenler Otogarı'nı taşımak yerine ıslah edelim!

TOFED Başkanı Özcan: "Esenler'deki Büyük İstanbul Otogarı 2019'un başında 25 yıllık sözleşmemiz bitiyor. Biz diyoruz ki, burayı ıslah edelim. Çünkü burasının altında raylı sistem var. Otogara gelen yolcunun yüzde 55'i raylı sistemi kullanıyor" dedi.

Sevgi Özcan Haberi

Sevgi Özcan

Malik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Polat, Ergün Özcan, Sevgi Özcan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta kuruldu. 


Malik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri,motel, hotel, hastane, dispanser, sağlık merkezleri, öğrenci yurtları, sportif ve tamamlayıcı tesisler inşa etmek, taahhütlerde bulunmak ve kiraya vermek....