15 / 05 / 2024

Sevgi Yeltekin

Sevgi Yeltekin

Yeltekin İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Yeltekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Hatun İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ölçer tarafından kuruldu.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

ENKA'nın acı günü! Sevgi Gerçek vefat etti!

ENKA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Gerçek'in annesi Sevgi Gerçek vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Çimtaş taziye ilanı yayınladı.

Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi 7.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Raufbey Mahallesi'nde yer alan Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi icradan satılıyor. Satışa konu olan hastane için 7 milyon 850 bin TL bedel isteniyor. 

Barrat London emlak projelerini tanıttı!

Barrat London, Etiler Akmerkez'de Londra'daki konut projelerini tanıttı. Alper Tunga ve Sevgi Tunga, Ayfer Karavan Cengiz Karavan çifti Londra'daki emlak fiyatlarıyla ilgili bilgi aldı.

Bayrampaşa Sevgi Kafe açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi’nin engelli gençlere istihdam sağlamak ve onları sosyal hayata atapte etmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Sevgi Kafe’ Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın da katılımıyla açıldı.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vartaş Konsept Modern Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Barata imzasıyla kuruldu.

Kastamonu’da 2016'da 5 bin 477 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kastamonu Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Kastamonu’da 2016 yılında 5 bin 477 konut satıldı.TÜİK Kastamonu Bölge Müdürü Sevgi Altınbaş, Kastamonu’da konut satışlarının 2016 Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde -1,6 azalarak 626 olduğunu ifade etti.

Sevgi Hastanesi'nden Bandırmaya yeni yatırım!

Sevgi Hastanesi Bandırma’ya yapmayı planladığı yatırım öncesi Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek yatırımla ilgili bilgi verdiler.

Sevgi Yeltekin Haberi

Sevgi Yeltekin

Yeltekin İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Yeltekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu. 


Yeltekin İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya...