12 / 05 / 2024

Sevil Sabancı Kuştepe otel inşaatı ne durumda

Sevil Sabancı Kuştepe otel inşaatı ne durumda

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, SS Otelcilik adıyla bir şirket kurmuştu. Sabancı, ilk oteli için Kuştepe'de 34 milyon liraya mal olacak otel inşaatına başladı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bakan Kurum peş peşe açıkladı! Hak kaybı olmadan kentsel dönüşüm yapılacak! İstanbul'un o ilçesine son dakika müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şişli'nin Mahmut Şevket Paşa, Yayla, İzzetpaşa, Kuştepe ve Esentepe mahallelerinde yaşanan mülkiyet problemleri ile ilgili konuştu. 

Şişli Kuştepe Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Kuştepe Mahallesi, 9067 ada, 4 ve 6 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bilgi Üniversitesi'ne 2 liraya satılan bina iade edildi!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Bilgi Üniversitesi'ne 2 lira karşılığında satılan Kuştepe Kampüsü'nün binasının Şişli Belediyesi'ne iade edildiğini açıkladı.

Sabancı'dan İstinye'ye turizm tesisi!

İstanbul İstinye’deki Sevil Sabancı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Melisa Binicilik Turizm ve Dış Ticaret A.Ş.’nin mülkiyetindeki, eski binicilik ve spor tesisine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde AKP’li üyelerin oyuyla kabul edildi.

NRS Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

NRS Gayrimenkul Anonim Şirketi, Veli Ozan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 4 milyon 767 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Sakarya Yenilenebilir Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mahmut Koç tarafından 500 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi'nde kuruldu.

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vardar Yatırım Turizm ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Muammer Civelek Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

FTCY İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Furkan Talib ve Cihan Yurtsever ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, İnönü Caddesi, İzmen Sitesi'nde kuruldu.

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The World Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Bilal Demirhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Sevil Sabancı'nın turizm tesisi projesine İBB'den ret!

İşadamı Sakıp Sabancı'nın kızı Sevil Sabancı'nın turizm projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ne takıldı. Sabancı, İstinye sırtlarında bulunan eski binicilik tesislerinin bulunduğu araziye, üç katlı turizm tesisi yapmak istiyordu.

Sevil Sabancı Kuştepe otel inşaatı ne durumda Haberi

Sevil Sabancı Kuştepe otel inşaatı ne durumda

Mesleğini soranlara 'Profesyonel atçıyım' diyen ve 2006'da 4 milyon dolara S Uluslararası Binicilik Merkezi'ni açan Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı, son olarak turizme sevdalanmıştı. Merhum Sakıp Sabancı'nın küçük kızı olan Sevil Hanım; ablası Dilek Hanım ve kuzeni Demet Sabancı Çetindoğan gibi otelciliğe soyunmaya karar verip SS Otelcilik adıyla bir şirket kurmuştu. Sevil Hanım'ın ilk oteli için Kuştepe'de bir yer bulduğunu öğrendim. Hatta Sevil Hanım, otelinin inşaatı için ilk kazmayı da vurmuş. 


34 MİLYON LİRAYA MALOLACAKMIŞ 

Bireysel otel yatırımları ile dikkat çeken Sabancı Ailesi'nden Dilek Sabancı, Çeşme'de 250 milyon liralık Four Seasons otelinin temelini atmıştı. Pera Palace'ın da sahibi olan kuzeni Demet Sabancı Çetindoğan, Mart ayında da arazisi ile 180 milyon dolara malolduğu söylenen St. Regis'i hizmete açmıştı. İlk otelinin...