21 / 07 / 2024

Sevim Gayrimenkul adres 

Sevim Gayrimenkul adres 

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzel Gayrimenkul Tesis Yönetim Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Aytamka tarafından kuruldu.

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tıps Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Sevim ve Hacer Sevim Aşkın ortaklığında kuruldu.

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Family Danışmanlık Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Rahmi Koç, Semahat Sevim Arsel, Caroline Nicole Koç, İpek Kıraç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Aş Gayrimenkul Yatırımı Danışmanlık Hizmetleri Ve Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sevim tarafından kuruldu.

Qheska İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qheska İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sevim, Erkan Sevim ve Halil İbrahim Kapıcı ortaklığında kuruldu

Ortak Gayrimenkul'ün acı günü! Sevim Kitapçı vefat etti!

Ortak Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kitapçı'nın annesi Sevim Kitapçı vefat etti. Merhume Sevim Kitapçı'nın cenazesi bugün defnedilecek.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Samim Hatipoğlu'nun annesi Sevim Hatipoğlu vefat etti!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Samim Hatipoğlu'nun annesi ve Zeyyat Hatipoğlu'nun eşi Sevim Hatipoğlu vefat etti. Merhumenin cenazesi bugün defnedilecek.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Sevim Gayrimenkul adres  Haberi

Sevim Gayrimenkul adres 

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Sevim Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak.Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler...