02 / 10 / 2024

Sevinç Çelebi kim

Sevinç Çelebi kim

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

KİM Market İstanbul'da iki yerel marketi satın aldı!

Kim Grup, İstanbul’da iki yerel marketi 4 şubesi ile satın aldı. İlk etapta Güneşli’ye hitap eden Efeler Market’i satın alan grup, ardından Gazi Osman Paşa’da faaliyet yürüten Memar Market’i şubeleri ile bünyelerine kattıklarını açıkladı....

Çevre vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında düzenlenen çevre vergisini kim öder? Çevre temizlik vergileri, nasıl tahsil ediliyor? Vergilerin ne zaman ödenmesi gerekiyor. İşte Belediye Gelirleri kanunu hükümleri...

Aidattan kim sorumludur?

Bir konutta kiracının oturması durumunda aidatı kiracı mı öder? Ev sahibi mi öder? Aidattan kim sorumludur? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında yer alan yasal hükümler...

Çöp vergisi kim öder?

Konutlar için çöp vergisi su fatuları kapsamında bulunuyor. Su faturasını ödeyenler, aynı zamanda çöp vergisini de ödemiş oluyor. Peki işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalarda çöp vergisini kim öder?

Marmaray projesini kim yapıyor?

Halkalı ve Gebze arasında inşa edilen Marmaray projesi yarın Cumhuriyet'in 90. yıldönümünde yapılacak bir tören ile açılacak. Peki Marmaray projesini kim yapıyor? Marmaray inşasına ne zaman başlandı?

Evliya Çelebi Kültür Yolu projesi tamamlandı!

Ünlü gezgin Evliya Çelebi'nin "Seyahatname" sinde geçen 1671 yılındaki hac yolculuğu güzergahının, Türkiye'nin ilk uzun mesafe yürüyüş ve atlı gezi yolu olması amacıyla hazırlanan "Evliya Çelebi Kültür Yolu" tamamlandı..

Çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan ve belediyelerin çevre temizlik hizmetleri için "çevre ve temizlik vergisi"nin ödenmesi gerekiyor. Peki çevre ve temizlik vergisini kim öder?

Mimar Sevinç Ormancı Hollywood’a açıldı!

Mimar Sevinç Ormancı’nın sahibi olduğu Sedeko Mimarlık firması, ünlü yıldız Bette Middler’in evini yapan Frederick Fisher& Partners ve aktör Brad Pitt’le mimari çalışmalar yapan Graft Grubu ile işbirliği anlaşması imzaladı...

Belediye Başkan Yardımcısı Necip Sevinç'in evi için yıkım kararı çıktı!

Ortahisar Kentsel Yenileme Projesi kapsamında, Belediye Meclisi tarafından bazı evler için yıkım kararı alındı. Necip Sevinç'in, tarihi surlar önünde bulunan evi için Belediye Meclisi'nden yıkım kararı çıktı...

Apartman demirbaş giderlerini kim öder?

Konutunuzu kiraya verdiğini ve söz konusu ana gayrimenkulün demir başlarında tadilat yapılacağını farz edelim. Bu durumda apartman demirbaş giderlerini kim öder? Kiracı mı öder yoksa ev sahibi mi öder?

Site yönetim planını kim hazırlar?

Site yönetim planı, söz konusu site için alınmış kararlar doğrultusunda hazırlanıyor. Site yönetim planında sitenin nasıl yönetileceğine ilişkin hususlara yer veriliyor. Peki site yönetim planını kim hazırlar?

Apartman aidatını kim öder?

Apartmanda ya da konut sitesinde sunulan hizmetlerin karşılığı olarak apartman aidatı alınıyor. Peki apartman aidatını kim öder? Boş daire için apartman aidatı ödenir mi? İşte yanıtı...

Sevinç Çelebi kim Haberi

Sevinç Çelebi kim

Maçlar niye bitmeyen statta oynanıyor? 

Şükürler olsun ki Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor'a gelişiyle sıkıntılı bir süreci gerilerde bıraktık. 

Özlemiştik galip gelebilmeleri... 

Ve bu yenilmeme alışkanlığını sürdürebilme açısından cumartesi günü Çaykur Rizespor karşısında aldığımız galibiyet ilaç gibi geldi doğrusu. 

Ancak sahada futbolun olmayışı canımı sıktı. 

Ne yalan söyleyeyim uzun zamandır bu kadar sıkıcı bir maç izlememiştim ve sık sık "maç bitse de gitsek artık" dedim durdum. 

Allah'tan şans faktörü araya girdi de gol oldu. Böylece 3 puanımızı aldık ve yukarılara doğru tırmanışımızı sürdürdük. 

Maç boyunca futbolculardan ziyade kaleci dikkatimi çekti. Bu yüzden de bana göre maçın yıldızı kaleci Harun Tekindir. 

Yaptığı kurtarışlarıyla göz doldurdu ve karşılaşmaya bir nevi damga vurdu. 

Veee... Tüm bunlar usta spor kalemlerinden yazıldı, yorumlandı. 

Bu yüzden... 

Maçtan dört gün sonra kalkıp da bir de ben maç...