27 / 05 / 2024

Sevinç Pastanesi kapandı

Sevinç Pastanesi kapandı

İzmir’in simge yerlerinden Sevinç Pastanesi taşındı. Pastanenin sahiplerinden Burak Pelit, ortaklığın bitmesi sebebiyle bir yan binadaki dükkanlarına taşındıklarını ifade etti.

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevinç Yapı İnşaat Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Sevinç tarafından kuruldu.

Ünlüler yazlıklara kapandı!

Koronavirüs salgını boyunca magazin ve cemiyet hayatının önemli isimleri yazlıklara kapandı. Vaka sayılarının azalmaması nedeniyle o isimler kışı da yazlıklarında geçirecek. 

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi sevinçle karşılandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum tarafından açıklanan Fikirtepe’deki  kentsel dönüşümün devlet desteğiyle 3 yıl içinde tamamlanacağı duyurusu, bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Yapı Merkezi İnşaat'ın acı günü! Sevinç Erdinç vefat etti!

Yapı Merkezi İnşaat Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu'nun Kayınvalidesi Sevinç Erdinç, vefat etti.

Yüksek katlı bina devri kapandı mı?

Koronavirüs salgınının konut kriterlerini etkilediğini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Bundan sonraki projelerimizde mümkün olduğu kadar 10 katın üzerine çıkmamaya çalışacağız. Ben artık yüksek katlı bina devrinin kapandığını düşünüyorum" dedi.

Hangi AVM’ler kapandı 2020? İşte kapanan AVM’lerin listesi!

Çin’de başlayan ve kısa süre dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı ülkemizde önlem çalışmaları devam ediyor. Merak konusu olan ‘AVM’ler kapanacak mı?’ soruları üzerine, AYD'den AVM’lerin kapatılmasına yönelik tavsiye kararı geldi. Peki hangi AVM’ler kapandı? İşte kapanan AVM’lerin listesi…

Beyoğlu'ndaki Lale Plak 65 yıl sonra kapandı!

Bir dönemin gözde mekanlarından Lale Plak kapandı. 65 yıldır Beyoğlu’nda açık olan baba yadigarı dükkanı boşaltırken Hakan Atala “Burası müzisyenlerin buluşma yeriydi, içim buruk” diye konuştu...

Altunizade'deki meşhur Mabeyin kapandı!

Gaziantep mutfağını temsil eden birçok restoran var. Ancak bir tanesi var ki hepsinden eski. İstanbul Altunizade'deki Mabeyin Restaurant'tan bahsediyoruz. Mabeyin kısa süre önce sessiz sedasız kapandı. Mekanın mülkiyeti kendilerine ait olduğu için henüz boşaltılmamış...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

2019’un ilk beş ayında 2 bin 820 inşaat şirket kapandı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) verilerine göre 2019’un ilk 5 ayında 2.820 inşaat şirketi kapandı. Uzmanlar, 2018’in aynı dönemine göre kapanan inşaat şirketi sayısında görülen %23’lük artışta en büyük payın, sektördeki maliyet artışlarının konut fiyatlarına yansıtılamaması olduğunu belirt

Murat Macun, Bağ Pastanesi'ni icradan almış!

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Kalamış Sahan neden kapandı?

İstanbul'un en ünlü restoranlarından biri haline gelen Kalamış Sahan sessiz sedasız kapandı...

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sevinç Pastanesi kapandı Haberi

Sevinç Pastanesi kapandı

İzmirlilerin buluşma noktası olarak da bilinen İzmir’in simge yerlerinden Sevinç Pastanesi artık o bilinen köşesinde değil. Geçtiğimiz hafta pastanenin bulunduğu Ali Çetinkaya Caddesi, Talat Paşa Bulvarı ile Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin kesiştiği dükkanın kiraya verildiği, Sevinç Pastanesi’nin de bir yan binada hizmet vermeye devam ettiği ortaya çıkmıştı.


ORTAKLIK BİTTİ, PASTANE YANDAKİ DÜKKANA TAŞINDI


Sozcu.com.tr’ye konuşan pastanenin yöneticilerinden Burak Pelit, sosyal medyada yazıldığı gibi pastanenin kesinlikle kapanmadığını, 31A numaralı simge dükkanlarından bir yandaki 27C numaralı dükkanlarına taşınarak hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Burak Pelit sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu an bulunduğumuz dükkan bize, köşedeki dükkan ortaklarımıza ait. 2 dükkan arasındaki duvarı yıkıp yıllarca tek dükkan gibi hizmet verdik. Ancak ortaklarımız artık pastacılık yapmak istemediklerini bize ilettiler. Biz de kendilerine teşekkür ederek köşedeki dükkandan çıkarak...