02 / 05 / 2024

Şevket Şenel

Şevket Şenel

Ereneda İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, 21 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Şevket Şenel tarafından kuruldu...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Yusuf Şenel Kimdir?

Yusuf Şenel kimdir? Yusuf Şenel’in mesleği nedir? Yusuf Şenel hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enel Yapı Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Gençay tarafından kuruldu.

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Şenel Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şenel Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpullu tarafından kuruldu.

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi açıldı!

Şenel Yapı Malzemeleri Ve İnşaat Anonim Şirketi Gayrimenkul Danışmanlık Şubesi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Başkaya tarafından açıldı.

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Enel İnfo Enerji Elektrik Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilgehan Şenel Mimarlık ve Proje Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Şenel tarafından kuruldu.

Tekirdağ Yusuf Şenel Ortaokulu açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy'de gerçekleştirilen Yusuf Şenel Ortaokulu açılış törenine katıldı.

Şevket Şenel Haberi

Şevket Şenel

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Mecidiyeköy Selahattin Pınar Caddesi 3 NO'lu İnan Pasajı 5 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Şevket Şenel tarafından...