26 / 05 / 2024

Şevket Yazkan

Şevket Yazkan

Taşdevri Yapı Onarım ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S. İlker Soner, Şevket Yazkan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor'un sponsoru!

HB Pehlivanoğlu İnşaat, Karşıyaka Spor Kulübü'ne sponsor oldu. HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı.

Batman Emekli SenTOKİ'de sorunlar çözülecek!

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, bin 472 konuttan oluşan Emekli SenTOKİ'de vatandaşlarla buluştu. Aksoy, sorunları yerinde inceledi.

Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı!

Mersin'in Tarsus İlçe Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığı tarafından toplandı. Mersin Tarsus'ta yeni imar kararları alındı.

Asgo İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asgo İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şevket Şenel, Gökhan Özdemir ve Adem Güzelgün ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mersin Kemalpaşa Sanayi Sitesi'ne ada bazında işyeri kararı!

Mersin Tarsus Kemalpaşa Mahallesi’nde yapılacak Kemalpaşa Sanayi Sitesi ile ilgili toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Şevket Can, işyerlerini ada bazında herkes kendi yapacağını belirtti.

Şevket Can: Tarsus'ta 20 milyonluk kamulaştırma yaptık!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada 3 yıl boyunca 20 milyonluk kamulaştırma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tarsus Tarihi Ticaret Merkezi'yle değerlenecek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma çalışmaları ile Tarsus'u cazibe merkezi yapacaklarını söyledi.

Şevket Yazkan Haberi

Şevket Yazkan

Taşdevri Yapı Onarım ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S. İlker Soner, Şevket Yazkan tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


Taşdevri Yapı Onarım ve İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.  İNŞAAT                a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarınaait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakilkonut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...