28 / 04 / 2024

Şevki Vural

Şevki Vural

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Şevki Vural, Çanakkale'nin şimdiki durumu ve önümüzdeki 10 senesine yönelik dikkat çekici açıklamalar yaptı...

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Vural Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Vural tarafından kuruldu.

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şevki Çoşkun İnşaat Mimarlık Taahhüt Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Şevki Çoşkun tarafından kuruldu.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki  gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki gayrimenkulünü 9 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TMSF, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Vural Plastik'in Adana'daki 15 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Ahmet Şevki Göklevent'in Mersin'deki evi yıkılmak üzere! 

Eski Mersin Milletvekili Şevki Bey'in (Ahmet Şevki Göklevent) tarihi evinin yıkılmak üzere olduğu görüntülendi. Mersin'in Gülnar ilçesinde bulunan konak harabeye döndü...

Yılmaz Vural'ın Kadıköy'deki evine hırsız girdi!

Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural'ın Kadıköy Göztepe'deki evine hırsız girdi. Hırsızların televizyonu çaldığı öğrenildi...

Özlem Öztekin Vural kimdir?

Özlem Öztekin Vural'ın 2019 yerel seçimlerinde AK Parti İstanbul Adalar Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.. Peki, Özlem Öztekin Vural kimdir? Özlem Öztekin Vural, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Panorama 1326 müzesi Yılmaz Vural’ın başını döndürdü!

Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde adeta büyülendi.

Ufuk Şevki: Gayrimenkulde asıl sorun fiyatta!

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Ufuk Şevki, ‘Bayim Olur Musun’ fuarında konuştu. Bu yıl toplam 2 milyon civarı gayrimenkul satılmasının beklendiğini söyleyen Şevki, gayrimenkul fiyatlarının düştüğünü söyledi.

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vural Gurup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Sakin tarafından kuruldu. 

Çanakkale’yi gayrimenkulde hareketli bir gelecek bekliyor!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Şevki Vural, Çanakkale'nin şimdiki durumu ve önümüzdeki 10 senesine yönelik dikkat çekici açıklamalar yaptı...

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Şevki Vural Haberi

Şevki Vural

Çanakkale tarihi alanları, doğal ve zengin bitki örtüsü, eşsiz doğal güzelliklerine rağmen hak ettiğinden daha az keşfedilmiş bir şehir.   Ancak Çanakkale önümüzdeki dönemde  daha çok konuşulacak bir yer haline geliyor. Yapımına başlanan 1915 Çanakkale Köprüsü ilin kaderini tamamen değiştirecek. Köprünün faaliyete geçmesi sonrasında bölgedeki ticari hareketliliğinin artması bekleniyor. Özellikle Biga çevresinin ülkenin yeni sanayi bölgesi olacağı beklentisi hakim. Çanakkale ve ilçeleri önümüzdeki 10 yıl içerisinde daha dinamik ve alım gücü artmış bir görüntüye kavuşacak gibi görünüyor. 

Girişte bahsettiğimiz tüm bu değerlendirme ve yorumlar Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. Çanakkale Bölge Müdürü Şevki Vural’a ait. Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Şevki Vural, Çanakkale ile ilgili paylaştığı ayrıntılı değerlendirmelerde kentin şimdiki durumu ve önümüzdeki 10 senesine yönelik dikkat çekici açıklamalar yapıyor.

Merkezi İstanbul’da...