03 / 05 / 2024

Sevkon Gayrimenkul burhaniye avm projesi

Sevkon Gayrimenkul burhaniye avm projesi

Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projesini hayata geçiriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, Tariş arazisine inşa edilecek AVM'yi 2016 sonunda hizmete açacaklarını söyledi

Balıkesir'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Burhaniye Satış Memurluğu, Balıkesir Burhaniye Pelitköy Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 9 milyon 13 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar'da 17.8 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi Tunuslu Mahmut Paşa Mevki'nde yer alan 2 adet tarihi ev vasıflı gayrimenkul toplamda 17 milyon 825 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı!

İzmir Urla’da 81 bin 500 metrekare alana kurulu Sevilla Kekliktepe Villaları’nda çalışmalar hızlandı. Sevkon Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, çevreci yapısı ve lüks konutlarıyla öne çıkıyor. Yatay rezidans mantığıyla kurgulanan projede 32 villa bulunuyor.

Sevilla Kekliktepe Villaları daire fiyatları

Sevkon Gayrimenkul imzası taşıyan Sevilla Kekliktepe Villaları'nda evlerin bu yılın sonunda teslim edilmesi öngörülüyor. Projede daire fiyatları 975 bin Euro'dan başlıyor.

Üsküdar Burhaniye'de 1.9 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Üsküdar Burhaniye'deki tripleks villanın 25/100 hissesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor!

Sevkon Gayrimenkul imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Urla İlçe'sinde inşa ediliyor. Proje 32 adet bağımsız birimden oluşuyor. İzmir Sevilla Kekliktepe Villaları'nda fiyatlar 990 bin Euro'dan başlıyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları görücüye çıktı!

Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla'da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi ile lüks ve doğal yaşam anlayışına yeni bir boyut getiriyor. Sevilla Kekliktepe Villaları, 11 farklı tipte ve toplam 32 villadan oluşuyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları'nın lansmanı 16 Şubat'ta!

Seçkin ve butik konut projelerinin mimarı Sevkon Gayrimenkul, Ege’nin yükselen değeri Urla'da sürdürülebilir lüks ve doğal yaşam anlayışına bambaşka bir boyut getiren yeni projesi Sevilla Kekliktepe Villaları’nı hayata geçiriyor.

Sevilla Kekliktepe'de teslimler 2016'da!

Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla'da yapılacak olan Sevilla Kekliktepe projesi için çalışmalar başladı. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek projede toplamda 32 villa yer alacak.

Sevkon Gayrimenkul Burhaniye'de AVM yapacak!

Ramaza Plaza İzmir Oteli'ni yapan Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş, şimdi de Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projesini 45 milyon TL yatırımla hayata geçirecek.

Balıkesir Burhaniye AVM 2016 yılının sonunda açılacak!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi'ne X yapılan 45'i suit, 207 odalı Ramaza Plaza İzmir Oteli'nden sonra aynı şirketin Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projelerini hayata geçireceği öğrenildi.

Sevkon Gayrimenkul'den Balıkesir'e AVM!

Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projesini hayata geçiriyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı Nuri Sevil, Tariş arazisine inşa edilecek AVM'yi 2016 sonunda hizmete açacaklarını söyledi

Gap İnşaat'ın Üsküdar Burhaniye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gap İnşaat'ın Üsküdar Burhaniye arsası değerleme raporunu yayınladı.

Sevkon Gayrimenkul burhaniye avm projesi Haberi

Sevkon Gayrimenkul burhaniye avm projesi


İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi'ne yapılan 45'i suit, 207 odalı Ramaza Plaza İzmir Oteli'nden sonra aynı şirketin Balıkesir Burhaniye'de ilk AVM projelerini hayata geçireceği öğrenildi. Burhaniye'de Tariş'in bulunduğu alanda yapılacak lüks AVM için kiralama ve işletme işleri konusunda alanında uzman olan Turkmall ile çalışacaklarını açıklayan Sevkon Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı işadamı Nuri Sevil, "40 ile 45 milyon lira arasındaki yatırımımızla ilçe için de istihdam olanağı yaratacağız" dedi.


30 yıllığına kiralık

Son dönemde, turizm, inşaat, savunma sanayi gibi birçok alandaki dev atılımları ile yabancı fonların ilgisini çeken SEVKON'un Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İcra Kurulu Başkanı işadamı Nuri Sevil, fonlardan gelen ortaklık tekliflerini değerlendireceklerini söyledi. İzmir Ramada Plaza Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Sevil, Tariş'e...