28 / 04 / 2024

Sevilla Kekliktepe'de teslimler 2016'da!

Sevilla Kekliktepe'de teslimler 2016'da!

Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla'da yapılacak olan Sevilla Kekliktepe projesi için çalışmalar başladı. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek projede toplamda 32 villa yer alacak.



Sevkon Gayrimenkul  İzmir  Urla'da yapılacak olan Sevilla Kekliktepe projesi için çalışmalar başladı. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek 32 villadan oluşan Sevilla Kekliktepe projesini anlatan Sevkon Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, "İzmir'in Urla ilçesinde, İzmir şehir merkezine 38 kilometre, en gözde tatil beldesi Çeşme'ye 42 kilometre ve havaalanına 55 kilometre mesafede bulunuyor" dedi. 


81 BİN 500 METREKARE 

Sevilla Kekliktepe Villaları projesinin çıkış noktasının doğanın içinde modern lüks, konforlu ve müstakil bir yaşam kurmak olduğunu belirterek, şöyle konuştu: "Bunu yaparken doğadan ve doğallıktan asla ödün vermedik. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek 32 villadan oluşan Sevilla Kekliktepe projesi hem konumu hem de yaşam tarzıyla fark yaratacak. 

Kuzeyinde deniz manzarası, doğusunda çam ormanı, güney ve batısında da doğa manzarası ile 11 farklı tip ve her birinde özel havuzu ile toplam 32 villadan oluşuyor. 


Konumuna göre villaların ortalama 1500-3 bin m2'lik net bahçe alanlarına sahip olduğunu söyleyen Nuri Sevil, şunları anlattı: "Yeşil bina konsepüne uygun bir proje olup, projesinde doğal materyalleri barındırdığı, doğanın içinde şehir gürültüsü ve kirliliğinden uzak bir yaşam projesi planladık. Alan içerisinde yürüyüş, bisiklet, egzersiz, tenis, basketbol, fitness, sosyal kulüp, çocuk oyun alanları, cep park, restauraııt, kişiye özel yüzme havuzları, organik tarım, özel peyzaj alanları, açık sinema konsepü, özel toplanma alanları ile komşuluk duygularının tekrar oluştuğu güvenli ve kaliteli bir yaşam sunacağız." Teslimatların 2016 Eylül-Aralık ayında başlayacağını belirten Nuri Sevil, "İlk villamızı 2016 Eylül ve son villamızı 2017 yılının Mart-Haziran aralığında teslim edeceğiz. Bu projemizde villa sahiplerine özel günleri de dahil olmak üzere tüm organizasyonel ihtiyaçlarında çözümler, tamir, bakım ve onarım hizmetlerinin yanı sıra, temizlik servisi, güvenlik gibi konuştu. geniş bir hizmet yelpazemiz var" dedi. 


Hürriyet 


Haber Yeni Asır Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sevkon Gayrimenkul, Urla Kekliktepe'de doğa ve deııiz manzaralı "Sevilla Kekliktepe" projesine başladı. Sevkon Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nuri Sevil, projede "yatay rezidans" mantığı ile Ramada Worldwide İnc'nin geleneksel hizmet anlayışının hakim kılındığını belirtti. 


Sevil, kuzeyinde deniz manzarası, doğusunda çam ormanı, giiney ve batısında da doğa manzarası ile 11 far İdi tip villadan oluşan projenin, doğanın içinde modern, lüks ve konforlu bir yaşam alanı belirterek, "Projemiz henüz lansmana bile girmeden çok büyük ilgi gördü. İnsan hayatına dokunan moderııize edilmiş tüm ayrıntılar düşünüldü. Projedeki tüm konfor ve servisler Ramada Plaza İzmir tarafından dizayn edilecek. Doğanın içinde şehir gürültüsü ve kirliliğinden uzak, estetik, sağlık, teknoloji ve konforun iist düzeyde olduğu bir yaşam projesi hazırladık" dedi. 


Ramada Plaza İzmir Halkla İlişkiler Müdürü Yiğit Uyal da, "Bu muhteşem projemizde villa sahiplerine yemek ve temizlik servisinden, uçak kiralamaya kadar geniş bir yelpaze anlayışı ile kusursuz hizmet verilecek" diye konuştu. 



Yeni Asır


Geri Dön