28 / 04 / 2024

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

Firma: Mesa Mesken

Proje: Mesa Urla Kekliktepe

Mesa imzasıyla Urla’da zeytin ağaçları arasında huzurlu bir hayat vadeden ve Sign of The City Awards’da “En İyi Bağımsız Konut” ödülünü alan MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı. Söz konusu projede  4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.



Türkiye’nin alanındaki en prestijli değerlendirmesi şeklinde kabul edilen Sign of the City Awards’da Devam Eden En İyi Bağımsız Konut ödülü alan  Mesa Urla Kekliktepe  projesinde teslimler başladı.

Ege Bölgesi'nin eşsiz doğasının modern MESA mimarisiyle birleştiği Mesa Urla Kekliktepe, zeytin ağaçları arasında huzurlu bir yaşam sunuyor. Mesa Urla Kekliktepe projesi hafif eğimli yapısının avantajını kullanarak bölgenin doğal dokusunu özel bir yaşam konseptiyle sunan toplamda 68 villanın her biri için eşsiz bir manzara haline getiriyor. 

Paylaşılan detaylara göre 43 bin 504 metrekare yeşil alana da yer verilen Mesa Urla Kekliktepe projesinde 604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis ve 4 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon villalar bulunuyor.

Lokasyon avantajı ile de dikkat çeken MESA Urla Kekliktepe projesi; Seferihisar ve Çeşme'ye 25 dakika, Urla merkeze 5 dakika, Urla Limanı'na 8 dakika, Alaçatı'ya 30 dakika, şehir merkezine 35 dakika, Ovacık ve Havalimanı'na 35 dakika mesafede yükseliyor. 

MESA Urla Kekliktepe’de teslimler başladı!

8 farklı tipte villanın bulunduğu ve teslimlerin başladığı Mesa Urla Kekliktepe projesinde, 68 adet açık ve 68 adet kapalı olacak şekilde toplamda 136 araçlık otoparka da yer veriliyor.

43 bin 504 metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çeken Mesa Urla Kekliktepe  604 metrekarelik kapalı alana sahip sosyal tesis de mevcut.

Ayrıca yine paylaşılan detaylara göre, Mesa Urla Kekliktepe projesinde havuz, kafe ve restoranlar, spor alanları gibi alanlar da yer alıyor. 

Mesa Çengelköy Bosphorus ve Mesa Orman projesinin 2. etabında satışlara devam eden Mesa Urla Kekliktepe projesinin de örnek dairesini de geçtiğimiz aylarda tamamlayıp görücüye çıkarmıştı.

Tel: 444 9 366

Web: https://www.mesaurla.com/

 

Tan Urla'da yüzde 10 peşinatla 12 ay faizsiz vade imkanı!

FGM Tuzla Gloria'da 60 ay vade 0.89 faiz avantajıyla!

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!


projeye sor



Geri Dön