29 / 04 / 2024

Sey AVM İnşaat adresi

Sey AVM İnşaat adresi

Sey AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık 'ta Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak 'ta kuruldu.

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Azat Kristal İnşaat Avm Otelcilik Yönetim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 20.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Furkan Ahmed, Muhammed Ahmed ve Syd Shaan Agha ortaklığında kuruldu.

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi açıldı!

Elmez İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Olımpa Avm Şubesi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fayzulla AbduKarimov tarafından kuruldu.

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sey İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 21 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Memiş, Latif Karakuş ve Murat Çağlayan ortaklığında kuruldu.

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler evlerine gönderildi!

Üsküdar Emaar AVM inşaatında çalışan işçiler, koronavirüs salgını nedeniyle riskli ortamlarda çalıştıkları belirterek işçiler firmasına başvurdu. Patron, işçilerin özel araçlarla memleketlerine gönderilmesi ve ücretlerinin ödenmesini kabul etti…

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Desing Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu. 

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Pasifik İnşaat'tan Next Level AVM hakkında açıklama!

Pasifik İnşaat ''Ziraat Bankası Next Level AVM'nin satılmayan ofislerine el koydu'' haberleri hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, haberlerin tamamen mesnetsiz, asılsız ve yalan haber niteliği taşıdığı belirtildi.

Sey AVM İnşaat adresi Haberi

Sey AVM İnşaat adresi

Sey AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kavacık, Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Kavak Sokak'ta kuruldu. 


Sey AVM İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-    Ülkemizde konut ihtiyacının giderilmesi için gerçekleştirilen toplu Konut üretiminde, ülke koşullarına uyarlanabilen çağdaş teknolojilerin gelişmesini sağlayacak şekilde endüstriyel inşaat yöntemlerine öncelik verilmesini gerçekleştirmek. Şehir planlarının bu amaca uygun şekilde düzenlenerek açılacak yeni yerleşme alanlarında uydu kentler oluşturmak, kendi kendine yeterli her türlü bina, ticaret merkezleri, turistik kompleksler, toplu konut siteleri, uydu kentler, iş ve ticaret merkezleri turistik kompleksler ve benzeri yapılanmaları, planlama, programlama ve saptanacak yapılabilirlik verilerine göre projelendirme hizmetlerinin tümünü yapmak ve/veya yaptırmak. 2-    Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde her türlü gayrimenkul projelerinin (arsa, arazi,...