28 / 07 / 2024

Seyahat Kartları Birimi

Seyahat Kartları Birimi

Kocaeli Bisikletli Ulaşım Sistemi (KOBİS) kapsamında kullanılan akıllı bisikletler ilk bir haftada büyük ilgi gördü. İzmit’te 15 noktaya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan akıllı bisiklet istasyonlarına ilk günden yoğun ilgi yaşandı.

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyahat Kulübü Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bora Dişöz, Murat Çalgay Çağman, Aras Akın tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi kuruldu!

Deep Otel Turizm Hizmetleri ve Seyahat Acentaları Limited Şirketi, Adnan Ayar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Portakal Yokuşu Caddesi'nde kuruldu.

Göltaş Çimento yatırımcı ilişkileri birimi hakkında bilgi verdi!

Göltaş Göller Bölgesi Çimento sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Göltaş Çimento yatırımcı ilişkileri birimi hakkında bilgi verdi.

Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı'nın beşincisi gerçekleşti!

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı bölgeye ve ülkeye pozitif katkılar sunmaya devam ederken, dünya basınındaki yerini ise koruyor.

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HKG Turizm Seyahat Organizasyon Otomotiv Akaryakıt Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Kamil Gürdamar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Aralık'ta kuruldu.

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MPG Tour Turizm Seyahat Organizasyon ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fariborz Shahbandi, Iraj Jabbari Motlagh Tavoskoeı, Amir Shahbandi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Konak Seyahat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Çakmak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anesis Turizm Seyahat ve Taşımacılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esra Başeskioğlu, Anıl Şenlik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turcatur Turizm Seyahat İnşaat Emlak Gıda ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Raif Özpedal Şube Müdürlüğü'nde 400 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu.

Klas Arena Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Klas Arena Seyahat Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erol Şengelir tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astra Seyahat Turizm Otelcilik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuz Tütüncü tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile Şişli, Halaskargazi Mahallesi, Vali Konağı Caddesi'nde kuruldu.

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Yeşilyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Seyahat Kartları Birimi Haberi

Seyahat Kartları Birimi

İlk hafta Büyükşehir’in Seyahat Kartları Birimi’ne 446 kişi üye kartı almak için başvurdu. İlk bir haftada toplam kiralama sayısı ise 2 bin 850 oldu.



Üye kartlarını alan vatandaşlar, kiraladıkları bisikletlerle Büyükşehir’in bisiklet yollarında dolaşmaya başladı. İzmit’te ulaşıma yeni bir soluk kazandıracak olan akıllı bisiklet sistemiyle ilgili www.kobis.com.tr internet adresinden detaylı bilgi alınabiliyor.




15 İSTASYON


15 istasyonda 120 yeni bisikletin yerleştirildiği uygulamada, 180 park alanı yer alıyor. Akıllı bisikletleri kullanmak isteyen vatandaşlar, öncelikle üye kartı alarak hizmetten faydalanabiliyor. Üye kartları fuar içi Ulaşım Daire Başkanlığı Seyahat Kartları Birimi’nden temin edilebiliyor. 5 TL ile üye kartını alan vatandaşlar, 5 TL ve katlarını kartlarına yükletebiliyor.




ÜYE KARTIYLA KULLANIM


Üye kartları istasyonlardaki park ünitesinde yer alan ekrana okutturuluyor. Ekrana gelen şifre bölümüne kartı alırken belirlenen şifre tuşlanıyor ve...