16 / 05 / 2024

Şeyda Kaban

Şeyda Kaban

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Mahallesi'nde kuruldu.

Araba alma kaban al! A3 fiyatına satılan kaban sosyal medyayı salladı!

İstinye Park'ta dünyaca ünlü bir markanın mağazasında Vikunya yünü kabanın fiyatı görenleri şok etti. A3 araba fiyatına satılan kabanı sosyal medyayı salladı. İşte ayrıntılar...

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Sita Ahşap Dekorasyon Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güner Tamtabah ve Şeyda Şimşek ortaklığında kuruldu.

Pull & Bear’da büyük kış indirimi! 11 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Spor giyimin beğenilen markalarından Pull & Bear’da beklenen kış indirimi başladı.  Markanın ayakkabı, çanta, bluz, kaban dahil çeşitli ürünlerini kapsayan indirimde fiyatlar ne kadar düştü? Hangi ürün kaç TL indirime girdi? İşte ayrıntılar…

Kışlık kaban alamayanları sevindirecek haber! Sektörden müjde geldi!

Fiyat sabitleyerek ekonomik krizi aşmak için destek veren zincir marketlerden sonra şimdi de giyim sektöründen sevindiren adım geldi.

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Antero Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli iile Şeyda Tuğcu Yeşilboğaz tarafından kuruldu.

Enflasyon en çok vatandaşı vurdu! Kaban ve mont fiyatları arşa çıkınca tek çözüm yolu bu oldu!

Kaban ve mont fiyatları arşa çıktı. Kış için alışveriş yapacak olan vatandaş ne yapacağını şaşırdı. İşte kaban ve mont alacak kişilere sunulan teklif!

Mango’da kış indirimi: kaban ve paltolarda yüzde 50’ye varan indirim! Mango 16 Ekim 2022 fiyat listesi

İspanyol hazır giyim markası Mango hali hazırda indirimlerine devam ediyorken kışlıklarda indirim yaptı. İşte indirimli ürünler..

Zara kaban, mont koleksiyonu raflarda yerini aldı! 599 TL’den başlayan fiyatlarla Zara 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Soğuk havaların gelmesiyle markalar kaban ve mont koleksiyonlarını satışa sunmaya başladı. Zara satışa çıkardığı yeni sezon mont ve kaban fiyatlarını merak edenler için bir araya topladık. Zara’da montlar ve kabanlar ne kadar diye merak edenler için 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Gulf Country Turizm Ve Restoran İşletmeleri Anonim Şirketi dün Bahçelievler’de Şeyda Teybıyık tarafından kuruldu.

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu! 

Mimars Yapım Proje Mimarlık ve Tasarım Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Rümeysa Sena, Şeyda Memiş ve Şeyma Memiş  ortaklığında kuruldu.

Alsiyahat Alduwalia Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Alsiyahat Alduwalia Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Soner Kaban tarafından kuruldu.

Loyal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loyal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Şeyda Gürkan tarafından kuruldu.

Şeyda Kaban Haberi

Şeyda Kaban

Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Kaban, Şeyda Kaban tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Yavuz Selim Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları...