02 / 05 / 2024

Seydioğlu Doğatoria teslim tarihi

Seydioğlu Doğatoria teslim tarihi

Doğatoria projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te Seydioğlu Grup A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Fiyatların 206 bin TL'den başladığı projede son 12 daire ile satışlar devam ediyor...

Doğatoria Pendik fiyatları!

Doğatoria Pendik fiyatları 170 bin liradan başlayarak değişiyor. Seydioğlu Grup İnşaat imzasını taşıyan Doğatoria Evleri Pendik projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor...

KİPTAŞ'tan bir teslim müjdesi daha! İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladı!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken KİPTAŞ'n kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirdiği Güngören Doğakent Sitesi için de teslim müjdesi geldi. Yüzleri güldüren müjdesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tüpraş Enerji Girişimleri Anonim Şirketi Şişli'de İbrahim Yelmenoğlu, Doğan Korkmaz ve Levent Zağra ortaklığında kuruldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: Doğal afetlere dayanıklı konut herkesin hakkı!

CHP’nin hazırladığı ‘Afet ve Aşırı Doğa Olayları Politika Belgesi’ne ön söz yazan Kılıçdaroğlu, afet risklerini azaltmak için çeşitli önerilerde bulundu. CHP lideri, doğal afetlere dayanıklı konut hakkına erişmenin herkesin hakkı olduğunu vurguladı.

İzmit Kabaoğlu'nda tapular teslim ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kabaoğlu'nda tapu teslimlerine başladı.

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Doğal Gaz Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Sürücü tarafından kuruldu.

Konut mağdurları TBMM'de!

Dün gece yarısı İstanbul'dan yola çıkan yüzlerce konut mağduru TBMM önüne ulaştı. Esenyurt eski belediye başkanı Necmi Kadıoğlu ve evleri teslim edemeyen müteahhit firmalara büyük öfke var...

Celal Koloğlu'ndan depreme dayanıklı konut uyarısı!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Koloğlu, doğru mühendislik, doğru planlama ve doğru malzemeyle depreme dayanıklı konutlar inşa edildiği takdirde depremden korkmaya gerek olmadığını bildirdi. 

Rota Aydınoğlu ne zaman teslim?

Rota Aydınoğlu projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Rota Aydınoğlu projesi sahil yoluna 2 dakika mesafede yer alıyor. Peki Rota Aydınoğlu ne zaman teslim edilecek?

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Metrofis Yücesoy İzmir iletişim!

Metrofis Yücesoy projesinde fiyatlar 248 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılının sonuna doğru teslim edilecek...

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Seydioğlu Doğatoria teslim tarihi Haberi

Seydioğlu Doğatoria teslim tarihi

Seydioğlu Grup A.Ş. tarafından inşa edilen Doğatoria projesi İstanbul Pendik'te 3 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Tek bloktan oluşan projede 111 konut yer alıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 55 ile 117 metrekare arasında değişiyor. Projede kapalı otopark, kapalı havuz, sauna, fitness, salonu, dinlenme alanları, oyun parkı gibi olanaklar bulunuyor. 2017 Aralık ayında teslimi planlanan projede son 12 daire kaldı. KuveytTürk ve Türkiye Finans'ın garantörlüğünde tamamına kredi imkanı sunulan projenin yüzde 75 i tamamlanmış durumda.


Doğatoria Temmuz 2017 fiyat listesi!


1+1 206 bin TL’den

2+1 226 bin TL’den

3+1 362 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Adres: VeliBaba Mah. Aydos Caddesi Berat Sk. No:4 Pendik-İSTANBUL


Web: www.dogatoria.com

Telefon:...