01 / 05 / 2024

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şakaroğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ainur Karımova tarafından kuruldu.

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ustacıoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli Kübra Çekiçoğlu tarafından kuruldu...

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunusoğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şentürk tarafından kuruldu..

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naiboğlu Yapı İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Naiboğlu ve Muzaffer Memişoğlu tarafından kuruldu. 

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Çepnioğlu Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çepnioğlu tarafından kuruldu. 

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Koçar tarafından kuruldu. 

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabitoğlu Yapı İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tevfik Bereket tarafından kuruldu. 

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalınızoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Yalınızoğlu tarafından kuruldu. 

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaoğlu Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Koca tarafından kuruldu. 

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haldızoğlu Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Haldızoğlu tarafından kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinoğlu Yapı İnşaat Ve İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Çetin tarafından kuruldu. 

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Haberi

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri

Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Sel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Seydioğlu Yapı Pazarlama İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.      İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) pazarlaması, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2.      İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik...