24 / 07 / 2024

Seydişehir kent çalışmaları

Seydişehir kent çalışmaları

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Şehzadeler'de kent çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi tarafından yapımına başlanan 7 projenin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ordu Çaybaşı Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaybaşı ilçesi için hazırlanan modern kent meydanı projesinde çalışmalar devam ediyor. Başkan Enver Yılmaz, kent meydanının Ekim ayı sonunda hayata geçirileceğini açıkladı.

Manisa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde özel bir elektrik dağıtım firması tarafından elektrik hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Başiskele Belediyesi ihtiyaç duyulan ve talep edilen her noktaya hizmet ulaştırmak adına kent çalışmalarına hızla devam ediyor.

Seydişehir'de otopark çalışmaları başladı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, eski cezaevinin yıkıldığı alana yapılacak olan otopark için çalışmalar başladı.

Seydişehir'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Edirne'de kent çalışmaları sürüyor!

Edirne Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi yolunda çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarına başladı.

Manisa'nın kent çalışmaları devam ediyor!

Manisa'nın Turgutlu Mimar Sinan Caddesi’nde kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Seydişehir kent çalışmaları Haberi

Seydişehir kent çalışmaları

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi kırsal mahallelerde asfaltlama ve parke taş çalışmalarını hızla devam ettiriyor.  İlçe merkezinde bulunan mahallelerde devam eden asfaltlama çalışmalarının yanı sıra Ortakaraören Mahallesi’nde sıcak asfalt ve parke taş döşeme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ortakaraören Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında 5 bin metrekare sıcak asfalt, 3 bin 300 metrekare parke taş çalışmalarını sürdürüyor. Birçok mahallede sıcak asfalt ve parke taş çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “2017 yılı sezonumuzda birçok cadde ve mahallemizde parke taş ve sıcak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Gücümüz yettiğince tüm mahallelerimizin ihtiyaçlarını tamamlayacağız. Hedefimiz her mahalleye, her caddeye, her sokağa hizmet götürmek" şeklinde açıklamalar...