06 / 05 / 2024

Seydişehir nerede

Seydişehir nerede

Seydişehir' in kaderi değişiyor. Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, iş adamı Osman Nuri Bakırcı ve Taraşçı Belediye Başkanı Yasin Şahin ile makamında bir araya geldi...

Konya Seydişehir'de yıkım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Seydişehir Belediyesi tarafından Seyyit Harun Veli Camii ve Kentsel Tasarım Projesi start aldı. Çarşı meydanında bulunan dükkan ve iş yerleri yıkıldı.

Konya Seydişehir'deki emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi!

Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) tarafından, Konya Seydişehir'de açılan emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi gösterildi.

Seydişehir'de emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Seydişehir Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından emlak danışmanlığı kursu açıldı. Açılan kursun 200 saat sürecek.

Konya Seydişehir'e 8,4 milyonluk yol yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası sonrası Seydişehir'de yer alan 3 ana caddede altyapı ve düzenleme çalışması için 8.4 milyon lira harcadı.

Konya Seydişehir'e 8.4 milyon TL'lik cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir'de 3 ana caddede altyapı ve düzenlemesi gerçekleştirdi. Proje için 8.4 milyon lira harcandı.

Seydişehir TOKİ'deki 1 adet konut bugün satışa çıkıyor!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet 3 oda 1 salon konut 25 Ocak - 31 Mart 2017 tarihleri arasında açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stokunda yer alan 1 adet (3+1) konut açık satışa çıkıyor. TOKİ Konya Seydişehir başvuruları başladı.

TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü!

Konya Seydişehir Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satşa sunulacak. Peki, TOKİ Konya Seydişehir başvuru günü ne zaman?

TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru!

1 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Konya Seydişehir projesinde daireler için başvurular henüz başlamadı. İşte, TOKİ Konya Seydişehir 2017 başvuru tarihi..

TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017!

Konya Seydişehir Toplu Konut Projesi kapsamında TOKİ stoğunda bulunan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Konya Seydişehir başvuruları 2017...

Seydişehir'de imar revizyonu toplantısı yapıldı!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi tarafından İmar Planında yapılan yeni düzenlemeleri kapsayan imar revizyonu ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Seydişehir’de imar revizyon çalışmalarına hız verildi!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Seydişehir Kızılcalar Mahallesi'nin tapu sorunu çözüldü!

Seydişehir Belediyesi, Kızılcalar Mahallesi'nde bulunan vatandaşların 50 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Seydişehir nerede Haberi

Seydişehir nerede

İş adamı Bakırcı, "2014 yılının içerisinde kazmayı vurarak inşaatına başlıyoruz. Tesisleri 12 ayda tamamlamayı hedefliyorum. Birinci etapta apart oteller ayrıca 5 yıldızlı bin 200 yatak kapasiteli bir de otel olacak ve 2 bin 500 kişi istihdam edilecek. 250 milyon liralık yatırım gerçekleştireceğiz" diye konuştu. 


SEYDİŞEHİR'İN KADERİ DEĞİŞECEK 


Bölgenin en büyük turizm yatırımına hazırlandıklarını söyledan bulunan termal suya, yen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, "Taraşçı belediyemize ait 365 bin metrekarelik arazinin mera vasfı kaldırıldı. 1 Nisan'dan sonra da Taraşçı Beldesi mücavir alan sınırlarından çıkıp Seydişehir mücavir alanına dahil olacak. 2 adet kuyumuzda 43 ve 39 derece çıkan suyumuza termal tesis projelendi. 

Yatırım projesi tamamlandığında Alüminyum fabrikasından sonra Seydişehir'in kaderini değiştirecek en büyük projedir" 


Anadolu'da...