20 / 05 / 2024

Şeydişehir park çalışmaları

Şeydişehir park çalışmaları

Seydişehir Belediyesi tarafından Saadetler Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekare alana park yapılıyor. Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in birçok noktasında yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Ordu Yeşil Yol projesinde çalışmalar tam gaz!

Yaptığı yol yapım çalışmaları ile model bir Ordu inşa etmeyi hedefleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı!

Vizyon projelerimiz arasında yer alan Bandırma Tematik Parkı için çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, “Dünyaca ünlü mimarlar Bandırma için projeler hazırlayacak. Bandırma Balıkesir’in dünyaya açılan kapısı olacak” dedi.

Gülşehir Otogarı’nda yenileme çalışmaları başladı!

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Otogardaki çalışmaları yerinde inceleyerek konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

Gaziantep Kuzey Şehir projesinde çalışmalar başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Türkiye’ye örnek olacak projelerinden biri olan “Kuzey Şehir” projesinde çalışmalar başladı.

Kocaeli Doğal Yaşam Parkı’nda çalışmalar son sürat!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Kartepe’nin Uzuntarla ve Eşme mahalleleri arasında kalan 2 bin dönümlük ormanlık alan içerisinde kurulan doğal yaşam parkında çalışmalar devam ediyor.

Nurettin Taş, Haymana'daki Tarihi Milli Park çalışmalarını inceledi!

Geçtiğimiz yıl Tarihi Milli Park ilan edilen Haymana’daki çalışmaları inceleyen Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü heyeti, bölgenin ikinci bir Çanakkale olduğunu vurguladı

Şeydişehir park çalışmaları Haberi

Şeydişehir park çalışmaları

Seydişehir Belediyesi tarafından Saadetler Mahallesi'nde 6 bin 700 metrekare alana park yapılıyor.


Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir'in birçok noktasında yeşil alan çalışmalarının devam ettiğini belirtti.


Park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Tutal, "Park alanına yetişmiş ağaçlar naklediyoruz. Burası, ailelerin oturabileceği hoş bir mekan olacak. Kurban Bayramı'ndan sonra vatandaşın hizmetine sunulacak"...