07 / 05 / 2024

seydişehir Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi

seydişehir Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi

Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi. 8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışması kaymakam ve milletvekili tarafından yerinde incelendi...

Konut ve devre mülk ilanları üzerinden ev sahiplerine ulaşan dolandırıcılardan yabancı yatırımcı tuzağı!

Eskişehir merkezli 11 ilde, kendilerini kurumsal firma çalışanı olarak tanıtan 34 kişiyi, 'devre mülklerini Arap ve Katarlı yabancı uyruklu kişilere yüksek fiyatlara satma' vaadiyle dolandıran 12'si tutuklu 48 şüpheli hakkında dava açıldı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

İş yeri kiralarında 6 kata ulaşan zam! Kira krizi büyüyor: İş yeri kiralarına sınırlama talebi!

Konutta sık sık gündem olan fahiş kiralar, iş yerlerine de sıçradı. 6 kata ulaşan kira zamlarının ardından, iş yerleri kiraları için sınırlama talebi geldi. İşte ayrıntılar..

Konya Seydişehir'deki 342 adet arazi satılıyor! İhalesi 19 Ekim'de! 

Konya Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya ili, Şeydişehir ilçesinde yer alan 342 adet arazi satılıyor. İşte o satış ile ilgili tüm detaylar...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonunu değerlendirdi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) yılın en yüksek seviyesine ulaşan Ağustos enflasyonununa ilişkin değerlendirmelerini yayımladı.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olmuştu! Apple için tehlike çanları çalmaya başladı!

Kısa sürede piyasa değeri 3 trilyon dolara ulaşan ilk şirket olarak büyük çıkış yapan ve dünya piyasasında söz sahibi olan Apple için tehlike çanları çalıyor. Şirketin değeri bir anda çakıldı. İşte detaylar…

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! İşte 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 91 milyona ulaşan mobil kullanıcıların tercihini açıkladı. Karaismailoğlu, mobil abone sayısı, kullanılan internet miktarı ve fiber altyapı hakkında da bilgi verdi.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Yenişehir'deki en yüksek yapılaşma izni verilen parseller kimlere ait?

Tartışmalı proje Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilecek Yenişehir'de en yüksek yapılaşma izninin verildiği toplam büyüklüğü 7 milyon metrekareye ulaşan 223 adet parselin sahipleri merak edilmeye başlandı. 

Şehir hastanelerinin kira bedelleri ilk altı ayda ne kadar oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı Muhasebat Genel Müdürlüğü Temmuz 2021 merkezi bütçe verilerini duyurdu. Rekor seviyelere ulaşan kalemlerden biri de şehir hastanelerinin kiralarının içinde olduğu ‘bina kiralaması giderleri' oldu.

Konya Seydişehir'de 51 adet satılık gayrimenkul!

Seydişehir Belediye Başkanlığı, Konya Seydişehir'de yer alan 15 adet iş yeri için kiralama, 51 adet gayrimenkul için de satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

seydişehir Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi Haberi

seydişehir Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi


Konya’nın Seydişehir ilçesinde, yapımına başlanan ve tamamlanan devlet yatırımları yerinde incelendi.


8 milyon liraya yapılacak Seydişehir-Taraşçı 8 kilometrelik yol çalışmalarına başlanması dolayısıyla İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekçi ve yol ihalesini firmanın yetkilisi tarafından yerinde inceleme yapıldı. Milletvekili Tüfekçi ve Kaymakam Sonel’e çalışmalar hakkında teknik bilgi verildi.


Taraşçı Beldesinde vatandaşlarla da fikir alış verişinde bulunan Milletvekili Tüfekçi ve Kaymakam Sonel imam hatip lisesine giderek öğrencilerle sohbet etti. Yapımı tamamlanan imam hatip ortaokulu, Kadir-Leman Parıltı Kız Meslek Lisesi ve Saliha Ulaşan Sağlık Meslek Lisesi inşaatlarının son durumları yerinde görüldü.



Konya...