03 / 07 / 2024

Seydişehir Termal ne zaman açılacak

Seydişehir Termal ne zaman açılacak

Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, termal tesislerin yapılacağı 385 bin metrekarelik alanın mera vasfının kaldırılması uygulama ve çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Seydişehir Termal tesiste 500 kişi çalışacak.

TOKİ’den Konya Seydişehir'de ucuz konut imkanı! 2+1'ler 608 bin TL'ye! 

TOKİ Konya Seydişehir 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Seydişehir'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Seydişehir'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Seydişehir sosyal konut projesi... 

Mehmet Tutal: Konya Seydişehir yeniden inşa edildi!

Konya Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, bölgedeki yatırımlardan bahsetti. İlçelerin kamulaştırma çalışmalarıyla yeniden inşa edildiğini söyleyen Tutal, gelecekteki yatırımları anlattı.

Seydişehir'de 8,1 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Konya İli, Seydişehir ilçesinde yer alan 9 gayrimenkul T.C. Seydişehir Satış memurluğu tarafından satışa çıkıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 8 milyon 18 bin 973,4 TL olarak belirlendi. 

Alsancak'taki elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne tünel!

Bilkent Şehir Hastanesi’ne ulaşımı rahatlatmak için yapılan 33 kilometrelik yol çalışmasını hızlandırdıklarını söyleyen Başkan Mustafa Tuna, Etlik Şehir Hastanesi için de tünel projesi üzerinde çalıştıklarını belirtti.

Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Erken satış fırsatlarının sunulduğu Sinpaş Finans Şehir projesi konut, çarşı, park ve cadde konseptinde planlandı. Sinpaş Finans Şehir teslimleri ne zaman?

Bursa Şehir Hastanesi'ne ilişkin 8 soru mecliste!

İnşaat çalışmaları devam eden ve 2019'da tamamlanması planlanan Bursa Şehir Hastanesi'ne ilişkin 8 soru meclis gündemine taşındı..

Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Sinpaş Finans Şehir projesi İstanbul Ümraniye - Ataşehir bölgesinde Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirildi. Sinpaş Finans Şehir Evleri ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Seydişehir'de metruk binalar yıkılıyor!

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kalan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı devam ediyor.

2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir?

TOKİ Kayaşehir'de ev fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor. Peki 2017 TOKİ Kayaşehir Evleri'ne kimler başvurabilir? İşte detaylar...

Adana Şehir Hastanesi'ne yeni kavşak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, eylül ayı içinde hizmete açılması planlanan bin 550 yataklı Adana Şehir Hastanesi’ne yeni bir kavşak inşa ediyor.

Yozgat'ta Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Yozgat Belediyesi, Şehir Hastanesi'ne ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla başlattığı yol açma çalışmalarını bitirdi. Ana yol ve bağlantılarında asfalt dökümü de başladı.

Seydişehir Termal ne zaman açılacak Haberi

Seydişehir Termal ne zaman açılacak

SEYDİŞEHİR'E yatırım yapacak olan iş adamı Osman Nuri Bakırcı, Kaymakam Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Tuncay Sonel, ziyaret sonunda yaptığı açıklamada, "Değerli iş adamımız ve arkadaşımız olan Osman Nuri Bakırcı bey, istihdama yönelik yapılacak jeotermal tesisi, engelli okulu ve kütüphanenin hukuki sürecini değerlendirdik. Bu prosedürün tamamlanması için uğraşıyoruz, inşallah kısa sürede bu bürokratik işlemleri bitirip temelini atacağız. İlk aşamada 500 kişi istihdam edilecek" dedi. 


Yeni yatırımlar yolda Kaymakam Sonel, termal tesislerin yapılacağı 385 bin metrekarelik alanın mera vasfının kaldırılması çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek, "İnşallah bu büyük termal yatırım tamamlanırsa içerisinde termal otel, devre mülk, sağlık tesisinin de bulunduğu devasa inşaat alanına sahip bir proje hayata geçirilecek. Ayrıca, Kız Meslek Lisesi için yeni yaptığımız okul bitmek üzere, yeni yerine taşınacak...