05 / 05 / 2024

Seydişehir yeni imar planları

Seydişehir yeni imar planları

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı

Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edilecek Yenişehir'de imar krizi! 

Kanal İstanbul’un etrafında inşa edilmesi planlanan Yenişehir’in imar uygulamalarında kriz devam ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Yenişehir’in imar planlarında değişiklik!

Kanal İstanbul’un çevresinde inşa edilmesi amaçlanan Yenişehir’in imar planlarında değişikliğe gidildi.

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine düzenleme!

Büyükşehir belediyelerinin imar yetkilerine yeni düzenleme mi geliyor? AK Parti’nin üzerinde çalışmalar sürdürdüğü yeni yerel yönetimler düzenlemesi kapsamında, büyükşehir belediyelerinin imar yetkileri yeniden düzenlenebilir...

İBB'nin yeni imar müdürü Ramazan Gülten oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar müdürlüğüne yeni atama yaptı. İBB'nin yeni imar müdürü, şehir plancısı ve şehir plancıları odası aktif üyesi Ramazan Gülten oldu.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Hüseyin Sözlü: Adana'da yeni imar alanları açmadık!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, "Yeni imar yoğunlukları vermeden, yeni kooperatifler açmadan, rüşvet dağıtmadan seçime giden yegane belediye başkanıyım" diye açıklama yaptı. 

Konya Seydişehir’e KOMEK binası yapılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Seydişehir’de yeni bir yatırıma imza atılıyor. Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz!

Gölet Gönüllüleri, Bahçeşehir Göleti'nin yeni imar planlarına itiraz etti.

Trabzon'da yeni imar planları kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Yapılan toplantı kapsamında Of, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı ilçelerinde yeni imar planları kabul edildi. 

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı çalışmalarını tamamladı. Malatya'da yeni imar revizyon planları onaylandı.

Seydişehir'de imar revizyon toplantısı yapıldı!

Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.Kaynak: Seydişehir'de imar revizyon toplantısı düzenledi.

Balıkesir'de yeni imar planları gündemde!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu şehirde, imar mağduriyetlerinin giderilmesi, yeşil alan gibi sosyal hayatı etkileyen yaşam alanlarının çoğaltılması için yeni imar planlarını gündemine aldı.

Seydişehir yeni imar planları Haberi

Seydişehir yeni imar planları

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, ilçede imar revizyon çalışmaların hız verdi. Seydişehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında Yenicami ve Sofuhane Mahallelerinde yapılaşmanın durdurulması kararı almıştı. Bölgede site tarzı, güvenlikli alanların oluşturulabileceği şekilde yapılaşmaya imkan verecek bir imar planı oluşturulması hedefleniyor. İmar revizyon çalışmalarında bölge halkının sosyal yapısı ve yaşam şeklinin de göz önünde bulundurularak çalışmaların yapılacağını kaydeden Seydişehir Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri, mevcut imar planı ile yapılaşmaların tamamlanması halinde bölgede hiçbir yeşil alan, otopark ve benzeri diğer sosyal altyapı alanları ile yayalar için güvenli yollar oluşturulamayacağı, ayrıca birbirine bitişik bina kütlelerinin ortaya çıkacağı ve çarpık bir mahalle dokusunun oluşacağını belirtti. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, modern şehircilik anlayışına uygun, daha erişilebilir yolların bulunduğu, yeşil alan diğer sosyal ve kültürel ihtiyaçların...