12 / 05 / 2024

Seyfettin Demirkıran

Seyfettin Demirkıran

Radius Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Kahraman, Seyfettin Demirkıran, Cenk Atalay Kılıç, Mustafa Birinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barc Mimarlık İnşaat Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirkıran ve Muhammed Bedirh Havuz ortaklığında kuruldu.

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Opaq Facade Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Uygun, Candaş Demirkıran ve Erol Taylan ortaklığında kuruldu.

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Elektrik İnşaat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli Nafiye Özbey tarafından kuruldu.

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkıran Çelik Yapı İnşaat Turizm ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Günaydın tarafından kuruldu...    

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Demirkıran Metal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demirkıran ve Ahmet Bayaltun ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Anadolu Demir Çelik Anonim Şirketi Ayhan Demirkıran tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Ertuğrul Taşkıran tarafından kuruldu.

Kırklareli Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı!

Kırklareli Büyükkarıştıran Belediyesi tarafından 5 bin metrekarelik alanda yaptırılan Büyükkarıştıran Küçük Sanayi Sitesi açıldı. Belediye Başkanı Lütfü Karaman, site ile ilgili açıklama yaptı.

Emlak sektörünün duayeni Abidin Çağıran vatandaşlarla buluştu!

Yenimahalle Belediyesi, emlak sektörünün başarılı ismi Abidin Çağıran'ı YENİMEK 'Emlak Danışmanlığı Kursu' alan vatandaşlarla seminerde buluşturdu.

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkıran İnşaat Kimya Hırdavat Sac Metal Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Serdar Bulutlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınoran’da Ev Aldıran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş Yapı tarafından gerçekleştirilen Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da "Ev Aldıran Çadır Günleri" başladı.

Altınoran'da ev aldıran çadır günleri!

Sinpaş GYO imzasıyla hayata geçirilen Altınoran'da ev aldıran çadır günleri 10 - 11- 12 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Projede Çadır Günü'ne özel yüzde 30 indirim sağlanıyor.

Seyfettin Demirkıran Haberi

Seyfettin Demirkıran
Radius Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Kahraman, Seyfettin Demirkıran, Cenk Atalay Kılıç, Mustafa Birinci tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu.


Radius Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...