04 / 08 / 2024

Seyfettin Gürsel kimdir

Seyfettin Gürsel kimdir

Büyüme hedefinin 3.3’e indirilmesinin ilk faturası istihdama çıktı. İşsizlik oranı yüzde 10’a, işsiz sayısı 3 milyona dayandı. Kaçak çalışan Suriyelilerin de etkisiyle işsizliğin daha da artmasından endişe ediliyor...

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Hasan Gürsel Öztamur kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına nerede başladı? Vakıf GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Hasan Gürsel Öztamur’ın biyografisi...

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Oğuz Gürsel kimdir?

The Marmara Grubu, Kireç ve Tuğla Kimya Sanayi A.Ş. ve Kiska Holding Kurucusu Mehmet Oğuz Gürsel kimdir? Mehmet Oğuz Gürsel daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Oğuz Gürsel'in biyografisi...

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Kağıthane Gürsel Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Mahallelere kazandırdığı sosyal tesisler, spor kompleksleri, kültür merkezleri ve konaklarla vatandaşa kaliteli hizmet anlayışını benimseyen Kağıthane Belediyesi'nin yeni bir eseri Gürsel Mahallesi’nde yükseliyor.

Hatay Cemal Gürsel Caddesi'ne asfalt müjdesi!

HBB ekipleri, kentin ihtiyaçlarını gözeterek yaptığı yol yapım hizmetleri kapsamında Samandağ ilçesine bağlı Cemal Gürsel Caddesi Abacı Sokak’ta beton asfalt çalışmaları gerçekleştirdi.

Ersen Gürsel: İzmir'deki tramvay projesi Konak'ta bitmeli!

Büyükşehir’in yap-boza çevirdiği tramvay projesine, ödüllü mimar Ersen Gürsel’den uyarı geldi. Tramvay hattının Konak’ta bitmesi gerektiğini ifade eden Gürsel, “Hat devam ederse hata olur” dedi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın yerine 20 bin kişilik stat geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir Gürsel Aksel Stadı’nın yerine yapılacak 20 bin kişi kapasiteli stat projesine onay vermesi, camiada büyük bir sevinçle karşılandı.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın inşaatı tam gaz!

Başbakan Binali Yıldırım, Göztepe Kulübü heyeti ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Yıldırım, İzmir Göztepe'deki Gürsel Aksel Stadı hakkında bilgi aldı.

Olkan Güneş kimdir?

İş hayatına 1997 yılında müzayede şirketi Eskidji'de başlayan Olkan Güneş, bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? Olkan Güneş kimdir?

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın ihalesi feshedildi!

Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Ankara 18'inci İdare Mahkemesinin ihaleyi iptal kararının ardından Göztepe Gürsel Aksel Stadı ihalesini alan Doyap Yapı İnşaat'ın sözleşmesini feshettiği ortaya çıktı.

Seyfettin Gürsel kimdir Haberi

Seyfettin Gürsel kimdir

Büyüme hedefinin 3.3’e indirilmesinin ilk faturası istihdama çıktı. İşsizlik oranı yüzde 10’a, işsiz sayısı 3 milyona dayandı. Kaçak çalışan Suriyelilerin de etkisiyle işsizliğin daha da artmasından endişe ediliyor.



Yıllık büyüme hedefinin yüzde 4’ten yüzde 3.3’e düşürülmesinin ilk faturası çalışma hayatına çıktı. İşsizlik, Temmuz döneminde yüzde 9.8’e yükseldi. İşsiz sayısı 2 milyon 870 bin kişi oldu.

Türkiye’ye sığınan yaklaşık 2 milyon Suriyelinin kayıtdışı ya da düşük ücretle çalışması işsiz sayısını artırdı. Tarımdışı işsizlik ise yüzde 12 oldu. Tarım ve turizm sezonunun bittiği sonbahar aylarında işsizliğin daha yüksek boyutlara ulaşmasından endişe ediliyor.

 İşsizlik oranı 2013 temmuz döneminde yüzde 8.6, bu yılın haziran ayında ise yüzde 9.1 olmuştu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yayımlanan verilere göre, mevsim etkilerinden arındırılmış işsizlik oranı ise bir önceki döneme göre...