02 / 05 / 2024

Seyfi Dingil kentsel dönüşüm açıklaması

Seyfi Dingil kentsel dönüşüm açıklaması

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentsel dönüşümün tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır diyerek bu fırsatın kaçmaması gerektiğini söyledi.

İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun Yıldırım Tepe Spor Kompleksi'nin tamamlandığını söyledi.

İskenderun Sahil Cami bugün açılıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Nihal Atakaş Camiinin (Sahil Camii) bugün ibadete açılacağını söyledi.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

İskenderun TOKİ projesinin kaba inşaatı tamamlandı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Gültepe Mahallesi üst kısmında inşa edilmekte olan TOKİ inşaat alanında incelemeler yaptı.

İskenderun eski adliye sarayı restore ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada, eski adliye sarayında restorasyon çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Hatay İskenderun'da riskli binalar yıkıldı!

Hatay İskenderun'da risk taşıyan binalar belediye tarafından yıkıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, çalışmaların titizlikle devam ettiğini açıkladı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

İskenderun'a dört yeni semt pazarı inşa ediliyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada İskenderun’da dört farklı noktaya çok amaçlı pazar yeri projesinin yapıldığını belirtti.

İskenderun Valilik çalışma ofisindeki çalışmalar tamamlanıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Valilik çalışma ofisindeki çalışmaların kısa bir süre tamamlanacağını belirtti.

İskenderun Sakarya'ya çok amaçlı semt pazarı yapılıyor!

İskenderun’a bağlı Sakarya mahallesinde çok amaçlı semt pazarı inşa ediliyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek 4 farklı noktaya semt pazarı inşa edeceklerini söyledi.

İskenderun'daki iki metruk bina yıkıldı!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptığı açıklamada Hürriyet Mahallesinde iki metruk binanın yıkımını yaptıklarını belirtti.

İskenderun Denizciler'in yolları yenileniyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye ekiplerinin çalışmalarını kent genelinde sürdürdüğünü belirtti

İskenderun Çay Mahallesi asfalta kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesinde asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

Seyfi Dingil kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Seyfi Dingil kentsel dönüşüm açıklaması


İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı. Hazırlanan imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanarak projelendirme çalışmalarına başlanacak. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kentsel dönüşümün tapusuz vatandaşlarımız için dönüm noktasıdır diyerek bu fırsatın kaçmaması gerektiğini söyledi. Başkan Seyfi Dingil açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”kısa vadede Pınarbaşı ve Numune mahallelerinde bulunan alanda 8 blok için Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile protokol yapılarak inşaata başlanacak. Bu aşamada halkımızdan belediye olarak talebimiz görünüşte halkın çıkarını koruyormuş gibi hareket eden ancak gerçekte halka hiçbir faydası dokunmayacak kişi ve kurumlara itibar edilmemesidir. İskenderun Belediyesince kentsel dönüşüm yapılan mahallelerde oturan ancak elinde tapusu olmayan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için tüm imkanlar seferber edilmiştir. Tapusu olmayan vatandaşlara 55 ile...