29 / 04 / 2024

şeyh maktum astoria

şeyh maktum astoria

Dubai Şeyhi El Maktum'un gayrimenkul şirketlerinden Limitless, Türkiye'ye yatırım kararı aldı, Esentepe'deki Astoria'da beş yıllık kontrat yapıp ofis kiraladı.

Beykoz Şeyh Ethem Efendi Tekkesi restore edildi!

Beykoz Belediyesi, ilçede yer alan Şeyh Ethem Efendi Tekkesi'ni restore etti. Tekke yapılan restorasyonla özgün kimliğine kavuştu.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Kırıkkale Balışeyh 118 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi’nde hayata geçirilen 118 konut hak sahiplerine teslim edildi.

Bodrum Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi!

Muğla Bodrum'da Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum tarafından 2 yıl önce işletmeye başlayan Jumeirah Bodrum Palace el değiştirdi. Paramount Pictures, işletmeyi devraldı.

Gaziantep Şeyh Şamil Camisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Şeyh Şamil Camisi’nin açılışı Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in de katılımıyla gerçekleşti.

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Kırıkkale Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Balışeyh Aile Sağlığı Merkezi'nde 4 doktor, 8 yardımcı sağlık personeli, 4 laborant, 4 röntgen teknisyeni ilçe halkına hizmet verecek.

Şeyh Süleyman Mescidi hizmete açıldı!

Med-Art Projesi kapsamında yenilenen Şeyh Süleyman Mescidi dün himzete açıldı. Mescit, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile İtalyan Mimarlık, Sanat ve Kent Restorasyonu Derneği tarafından restore edildi.

Şeyh Süleyman Mescidi bugün hizmete açılacak!

İstanbul Zeyrek'teki Şeyh Süleyman Mescidi restore edildi. Mescidi Med Art Eğitim Projesi kapsamında yenilenen mescit bugün hizmete açılacak.

Şeyh Süleyman Mescidi yeniden açılıyor!

Rrestorasyonu tamamlanan Şeyh Süleyman Mescidi'nin açılışı nedeniyle tören düzenlenecek.Şeyh Süleyman Mescidi'nde Cumhuriyet döneminin en kapsamlı restorasyon çalışması yapıldı.

Sakarya Şeyh Edebali Camii çalışmaları ne durumda?

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 2012 yılında temeli atılan 10 bin kişi kapasiteli Şeyh Edebali Camii'nin yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Caminin, tamamlandığında şehrin en büyük ibadethanesi olacağı belirtildi.

Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Eyh Gayrimenkul Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye ile bugün Hamza Ayer, Yılmaz Eraslan ve Hatice Keleş imzasıyla kuruldu.

Ünye Şeyh Yunus Emre Türbesi yenilendi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinde bulunan Şeyh Yunus Emre Türbesi’nde onarım çalışması gerçekleştirdi. İlk yapıldığı dönemde sekiz köşeli ve tavana doğru kısalan formatla inşa edilen türbe, yenilenen yüzüyle ziyaretçilerini ağırlıyor.

Astoria yılbaşında açık mı?

Astoria, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Astoria yılbaşında açık mı? Astoria yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Astoria 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

şeyh maktum astoria Haberi

şeyh maktum astoria

Vedat Aşçı'nın sahibi olduğu Astaş Gayrimenkul'ün İstanbul Esentepe'deki görkemli projesi Astoria tamamlandı. Ünlü otel zinciri Kempinski tarafından işletilecek projede yer alan rezidans daireleri ve ofislerin kiralama işlemleri de son sürat devam ediyor. Pek çok önemli şirkete ev sahipliği yapacak olan Astoria ofislerini kiralayan firmalardan biri de Şeyh El Maktum'un sahibi olarak gösterildiği Dubaili inşaat firması Limitless. Kempinski Residences Astoria'nın İş Geliştirme Direktörü Arcan Bayraktaroğlu, Türkiye pazarında yatırım yapma kararı alan Limitless'ın, Kempinski Residences Astoria'daki 605 metrekarelik ofisi için 5 yıllık kontrat imzaladığını belirterek, şirketin projedeki en büyük ofisi tuttuğunu ve aylık kiranın ise 15 bin Euro olduğunu söyledi.

LİMAK'IN ORTAĞI DA KİRALADI

Ofislere büyük...