05 / 05 / 2024

şeyh vefa imarethanesi

şeyh vefa imarethanesi

1939 yılında İstanbul Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Vefa'da Şeyh Vefa İmaret arsası 279 metrekare arsa bin 199 liraya satılacakmış. Şahsultan Vakfına ait bir okul binası ise bin 883 liraya satılacakmış.

Sakarya Şeyh Edebali Camii hizmete açıldı!

Osmanlı Devletinin manevi mimarlarından Şeyh Edebali adına yaptırılan cami ve külliye açılışı ile anma programı düzenlendi. Konuşma yapılan programda katılımcılara yemek de ikram edildi.

Kırıkkale Balışeyh'e sanayi fabrikası kuruluyor!

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı projeleriyle Kırıkkale Balışeyh Belediye ziyaretinde bulundu. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçeye yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh 128 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Hatay Şeyh Abdurrahman Camii yenilenecek!

HATAY’ın Reyhanlı İlçesi Bayır Mahallesi’ndeki Şeyh Abdurrahman Camisi yenilenecek. Mahalle Muhtarı Mahmut Gül ve Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şeyh Ali Semerkandi Müzesi'nde çalışmalar tamamlandı!

Şeyh Ali Semerkandi Hazretleri'nin hayatından kesitlerin yer aldığı müze uzun gayretler sonucunda tamamlandı. Müze Belediye Başkanı Caner Can'ın gayretleri sonucunda ziyarete açıldı.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

Balışeyh Kaymakamlık Binası yenilendi!

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açılamada, yapılan özel düzenlemeler sayesinde ortopedik ve görme engelli vatandaşların bundan sonra kaymakamlık binasındaki kurumlara rahatlıkla erişim sağlayabileceklerini söyledi.

TOKİ Kırıkkale Balışeyh'e 128 adet konut yaptıracak!

TOKİ Kırıkkale İli, Balışeyh İlçesi, Balışeyh Mahallesi 128 konut (+2 kapısı dairesi) ve büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 5 Mayıs 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Vefa Holding, 25. yılını kutladı!

Vefa Holding, 25. yılını görkemli bir gece ile kutladı. Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, 2020 yılında faaliyet gösterdikleri alanlarda en çok tercih edilen, en büyük ve lider oyuncu olmak istediklerini söyledi.

Kütahya Vefa Mahallesi'nde dönüşüm hızlandı!

Kütahya'da dönüşümün büyük bir hızla devam ettiği bildirildi. Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Vefa Mahallesindeki 60 bin metrekarelik alanın belediyeye devri ile ilgili işlemlerin başladığı belirtildi.

Vefa, ön üretimli yapılarda tüm şirketlerini tek çatı altında topladı!

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Çarşamba Vefa AVM'nin 30 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 30 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 25 Şubat 2016 olarak belirlendi

Sakarya Şeyh Edebali Camii Projesi inşaatı neden durdu?

1 yıl önce mali sebepler yüzünden inşaatına ara verilen, şehrin en büyük camii projesi olan Şeyh Edebali Camii Projesi'nde, bu kez de iş güvenliği eksikliği nedeniyle çalışmalar durdu

şeyh vefa imarethanesi Haberi

şeyh vefa imarethanesi

İstanbul Vakıflar Direktörlüğü İlanları

Kıymeti    Pey parası

Lira  Kr.  Lira Kr.

1199  00   89  93 Vefa'da Darülhadi Mahallesi'nin İmaret soka-

                            ğında 4 nolu ve bermucibi çap 279,73 metre 7

                            murabbaındaki Şeyh Vefa İmaret arsası.

336   00   25  01 Beyazıt Mahallesi Hacı Memiş Sokağı Alipaşa

                            Hanı içindeki eski ve yeni 5 nolu oda.

190   52   14  29 Çakmakçılar Dayahatun Mahallesi Valde Han

                            birinci katta 61 nolu odanın...