29 / 04 / 2024

seyhan akkapı taziye evi

seyhan akkapı taziye evi

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Adana Seyhan'da 38.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Adana 1. İcra Dairesi Adana ili, Seyhan ilçesi, Akkapı Mahallesi, 1039 ada, 313 parselde yer alan imalathaneyi ve arsasını 38 milyon 714 bin 610 TL'ye satıyor...

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Seyhan Belediyesi'nden asfalt atağı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

Seyhan Belediyesi'nde yol çalışmaları sürüyor!

Seyhan Belediyesinin yol açma çalışmaları devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Başkan Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesinde yeni açılan bir yolda inceleme yaptı.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Van İpekyolu Belediyesi Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Van’ın İpekyolu Belediyesi tarafından hızlı, nitelikli ve güvenilir şekilde y ‘her mahallede bir taziye evi’ projesi kapsamında yürütülen Erçek mahallesinde ilk taziye evinin temelleri atıldı.

Güney Seyhan Devlet Hastanesi arsası incelendi!

Adana’nın Seyhan ilçesi Obalar Caddesi üzerinde bulunan 35 dönümlük arsada, “Güney Seyhan Devlet Hastanesi” yapılması için ilk adım atıldı..

Adana Seyhan'a yeni hastane inşa edilecek!

TBMM sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı, Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan’ın güneyinde inşa edilecek bir Hastaneyle, bölge halkının ihtiyacının önemli ölçüde karşılanacağını bildirdi.

Bitlis Adilcevaz'da cami ve taziye evi açıldı!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde yapılan cami ve taziye evinin açılışı dualarla yapıldı. Gürsoy, “Belde halkının kendi çabalarıyla yaptıkları cami ve taziye evinin hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Uşak'a 2 yeni taziye evi inşa edilecek!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte iki adet taziye evi yapılacağını belirtti. Çalışmaların başladığını aktaran Cahan, Aybey ve Sarayaltı Mahalleleri’ndeki taziye evlerinin Uşak halkına hizmet edeceğini iletti.

Seyhan Belediyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı denetim ekipleri, son bir ay içerisinde çevre sakinlerinin yoğun şikâyetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 17 binayı tamamen yıktı.

Seyhan Belediyesi kaçak yapılara geçit vermiyor!

Seyhan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı denetim ekipleri, son bir ay içerisinde uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu ve çevre sakinlerinin yoğun şikayetlerine maruz kalan tehlikeli ve terk edilmiş 17 binayı tamamen yıktı.

Seyhan'da kaçak ve riskli binalar yıkılıyor!

Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili yoğun denetim ile mücadelesi aralıksız olarak sürüyor. Yetkililer, Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

seyhan akkapı taziye evi Haberi

seyhan akkapı taziye evi

Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi. 


Başkan Karalar, "Göreve geldiğimizde her dine ve mezhebe eşit mesafede olacağımıza ve Seyhanlıya eşil hizmet götüreceğimizi beyan etmiştik. Bunun ilk adımı olarak inanç ayırımı yapmadan tüm Camii, Kilise ve Cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-giiney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

KARALAR:SEYHANLIYA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU 


Seyhan'a hizmet için gece gündüz çalıştığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendini ilçesine adadığını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik....