05 / 05 / 2024

Seyhan barış evleri

Seyhan barış evleri

TOKİ Adana Seyhan son başvuru tarihi 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. Toplamda 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 1.499 TL'den başlıyor.

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti Çubuklu Vadi Evleri'nde villa aldı!

Geçtiğimiz Temmuz ayında dünyevine giren Barış Arduç-Gupse Özay çifti, Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

İzmir'de geçici barınma merkezinde konteyner kurulumu tam gaz devam ediyor!

İzmir'de yaşanan depremden sonra evleri zarar gören vatandaşlar için kurulan geçici barınma merkezine konteynerlerin yerleştirilmesi devam ediyor.

İzmir'de bin konteynerlik geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmiyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için yapılan ve bin konteynerden oluşacak geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

İzmir'de 1.000 konteynerlik geçici barınma merkezi kuruluyor!

İzmir'de meydana gelen depremin ardından evleri zarar gören vatandaşlar için bin konteynerden oluşan geçici barınma merkezinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyo

Barış Yarkadaş'tan İnnovia 4 tepkisi: Bu mağduriyeti bir an önce giderin!

Yeşil GYO'nun da güvence verdiği Esenyurt İnnovia Evleri'nin teslimatı yapılmadı. Konut sahipleri seslerini duyurabilmek için buluştu. 6 bin 500 aile evine kavuşmayı bekliyor. CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş da "Vatandaşlarımız ev sahibi olmak isterken, dert sahibi oldu" diye konuştu.

Van Başkale'de depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van Başkale'de 23 Şubat tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedelerin geçici barınmalarının sağlanması için konteynerlerin kurulumu sürüyor.

Van'da depremzedelerin barınması için konteynerler kuruluyor!

Van'ın Başkale ilçesinde 23 Şubat tarihinde yaşanan depremde evleri hasar gören Özpınar Mahallesi'ndeki depremzedeler, geçici barınmalarının sağlanması için kurulan 146 konteynere yerleşmeye başladı.

Şerif Barış: Depreme hazırlık kişiden ve evden başlar!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, yaptığı açıklamada, "İnsanların evleri ve iş yerlerinde bir afet acil durum planı olması lazım. Bu plana göre tehlike ve riskleri belirleyip buna göre önlem alınması gerekiyor" dedi.

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ başvuruları başladı!

Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap TOKİ projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Adana Seyhan başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesindeki konutlar satışa sunuldu.

TOKİ Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Seyhan 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Seyhan barış evleri Haberi

Seyhan barış evleri

Ödeme planına göre projede yüzde 10 peşinatta kalan bedeli 96 ay vade, yüzde 15 peşinatta kalan bedeli 108 ay ya da yüzde 25 peşinatta ise 120 aya kadar vadelendiriliyor.


Temerküz şube Adana Barkal şubesi tarafından yürütüleceği projede başvuru işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yürütülecek.


Konut tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede peşin ödemeler 23 bin 984 liradan başlıyor. 


TOKİ Adana Seyhan son başvuru tarihi 30 Haziran 2016 günü olarak belirlendi. Projede aylık taksitler 1.499 TL'den başlangıç gösteriyor.



Satış duyurusu için