29 / 04 / 2024

Seyhan Belediyesi kentsle dönüşüm yetkisi

Seyhan Belediyesi kentsle dönüşüm yetkisi

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Seyhan Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Seyhan Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 13 milyon 594 bin 605 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Adana Seyhan'da 12.7 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Seyhan İlçe Belediyesi, 6 arsasını ihale ile satışa çıkarıyor. Arsaların ihalesi 1 Ekim'de yapılacak..

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Seyhan'daki arsanın irtifak hakkı 29 yıllığına verilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan İlçesi Kanalüstü Mahallesi'nde yer alan arsanın 29 yıl süreyle irtifak hakkı verilmesi işi ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Adana Kartal Yaşar Spor Kompleksi’nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından Kartal Yaşar’ın adının verileceği spor kompleksinin temeli atıldı. Projenin 120 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor. 

Seyhan Belediyesi kentsle dönüşüm yetkisi Haberi

Seyhan Belediyesi kentsle dönüşüm yetkisi

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar,  göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor. Kentsel Dönüşüm ile ilgili çalışmalarını ve projelerini tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.


 İMAR KOMİSYONU TAM YETKİ VERDİ

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu yaptığı son toplantıda Mestanzade, Şehitduran, Döşeme, Barbaros ve Yeni Bey mahallesindeki risk altında olan binalar için kanunun 73'ncü maddesi gereği Seyhan Belediyesi'ne tam yetki verdi. Rakamsal olarak baktığımızda  Barbaros ve Bey Mahallesi'nde Proje alanı 444.071 metrekare, hak sahibi bin 760 kişi, bağımsız bölüm sayısı 3 bin 128 adet yapılacak konut sayısı 4 bin 80 adet, yapılacak iş yeri sayısı 196 adet.


KARALAR ANKARA'YA GİDECEK

Bu gelişmeler üzerine Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki günlerde Ankara'ya gideceği belirtildi....