04 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesi Saray Bar

Seyhan Belediyesi Saray Bar

Seyhan Belediyesi, Saray Bar'a 2014'te verdiği işyeri açma ruhsatını, '50 metre mesafede eğitim kurumu var' diyerek iptal etti. Seyhan, ruhsatı verirken mesafeyi 100 metre olarak ölçmüştü.

Saray Belediyesi 14 arsa satacak! Tekirdağ'da arsa fırsatını kaçırmayın!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Safaalan'da yer alan 14 arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 450 metrekare ile 536,62 metrekare arasında değişiyor.

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Danıştay'dan Topkapı Sarayı'ndaki kayıp yapıların yeniden inşasına dur kararı! 

Danıştay 6’ncı Dairesi, Fatih Belediyesi’nin Topkapı Sarayı, Gülhane Parkı ve saray bahçesini kapsayan Sur-u Sultani bölgesindeki kayıp yapıların tekrar inşa edilmesine ilişkin kararı bozdu. İşte Danıştay'ın o kararı...

Tekirdağ Saray Belediyesi 14 arsa satıyor! 208 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Saray ilçesi, Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular Mahallesi'nde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. 

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Tekirdağ Saray Kültür Merkezi ne zaman açılacak?

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray Kültür Merkezi'ni 2020 yılı sonunda hizmete açacak.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Saray Belediyesi'nden 7.2 milyon TL'ye satılık 21 gayrimenkul!

Saray Belediyesi, 11 mahalledeki 21 gayrimenkulü ihale ile satıyor.  Gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Ocak'ta yapılacak...

Seyhan Belediyesi Saray Bar Haberi

Seyhan Belediyesi Saray Bar

Seyhan Belediyesi'nin ilginç uygulamalarının ardı arkası kesilmiyor. Ziyapaşa Mahallesi'ndeki Yükseliş Koleji'nin kamuya ait yolu gasp etmesine ses çıkarmayan, aynı okulun yaptığı tadilatlara da göz yuman Seyhan Belediyesi şimdi de ruhsat skandalına imza attı. Yükseliş Koleji'nin başvurusuyla Baraj Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Saray Bar'ın ruhsatını iptal ederek kapısına mühür vuran Seyhan Belediyesi, buna gerekçe olarak eğitim kurumu ile işyeri arasındaki mesafenin 50 metre olmasını gösterdi. Oysa 23 Mayıs 2014'te verilen ruhsatta bu mesafe 100 metreden fazla olarak ölçüldü. 


OKUL İNCELEME İSTEDİ 

Sınav Dergisi Dershaneleri yöneticileri, 17 Haziran 2015'te Seyhan Belediyesi'ne başvurarak Baraj Caddesi'nde faaliyet gösteren Saray Bar'ın eğitim kurumuna yasal sınırlardan daha yakın olduğunu belirtti ve 4250 Sayılı İspirto ve İspirtolu İçkiler İnhisarı Kanunu'na göre işlem yapılmasını istedi. Bu başvuru üzerine Ruhsat...