04 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesi Ziyapaşa Mahallesi

Seyhan Belediyesi Ziyapaşa Mahallesi

Seyhan Belediyesi, Saray Bar'a 2014'te verdiği işyeri açma ruhsatını, '50 metre mesafede eğitim kurumu var' diyerek iptal etti. Seyhan, ruhsatı verirken mesafeyi 100 metre olarak ölçmüştü.

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Üsküdar Belediyesi'nden kentsel dönüşüm plan iptali açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar'da 16 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm planlarının iptali üzerine basında çıkan haberler sonrasında konuyla ilgili Üsküdar Belediyesi'nden açıklama geldi.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından yapımına başlanan Seyhan Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde sona gelindi. Tesis kısa zamanda açılarak, gençlerin hizmetine sunulacak.

Kaş Belediyesi'nden Çukurbağ Yarımadası açıklaması!

Kaş Belediyesi imara açıldığı iddia edilen Çukurbağ Yarımadası ile ilgili açıklama yaptı. İşte Kaş Belediyesi'nin o açıklaması..

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’ndeki riskli binalar yıkılıyor!

Eskişehir Ziyapaşa Caddesi’nde yaklaşık 10 yıl boyunca atıl vaziyette yer alan binaların yıkımına başlandı. Ancak yıkımına devam edilen binalardan birinde hiçbir güvenlik önlemi alınmadı.

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Seyhan Döşeme Mahallesi’nde dönüşüm başlıyor!

Adana’daki selin ardından kentsel dönüşümün önemi bir kez daha gündeme geldi. Adana Seyhan Belediyesi, Döşeme Mahallesi için kentsel dönüşüm projesi planladığını yazılı olarak açıkladı.

Adana Seyhan Belediyesi'nden kentsel dönüşüm mesajı!

Adana Büyükşehir Belediyesi ile kentsel dönüşüm hakkında TOKİ ile ön görüşmelere başladıklarını ileten Seyhan Belediyesi Başkanı Akif Kemal Akay, muhtarlardan gelecek tüm görüş, öneri ve talepleri ile ilgili çalışmalar yapacaklarını ifade etti...

Ortahisar Belediyesi'nden Trabzonspor'a arsa desteği!

Trabzon Ortahisar Belediyesi Trabzonspor'a Çukurçayır Mahallesi'nde bulunan bir arsayı ücretsiz olarak verecek. Eski bir belediye binasının da bulunduğu arsada bordo mavililer gelir sağlayacak projelere imza atacaklar.

Seyhan Belediyesi'nden 13.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Mülkiyeti Seyhan Belediyesi'ne ait olan 6 adet arsa toplamda 13 milyon 594 bin 605 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ali Gülleri Spor Kompleksi 2019 Ocak'ta açılacak!

Seyhan Belediyesi tarafından Demetevler Mahallesi’nde inşa edilen ve Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eski Başkanı Ali Gülleri’nin ismin verildiği çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı 2019 Ocak'ta tamamlanacak...

Şişli Belediyesi'nden riskli binayla ilgili açıklama!

Şişli'de 8 katlı bir binanın giriş katındaki bakkalda bir kolonda meydana gelen çatlak sonucunda çökme tehlikesi bulunduğu için tahliye edilen bina ile ilgili Şişli Belediyesi'nden açıklama geldi.

Seyhan Belediyesi Ziyapaşa Mahallesi Haberi

Seyhan Belediyesi Ziyapaşa Mahallesi

Seyhan Belediyesi'nin ilginç uygulamalarının ardı arkası kesilmiyor. Ziyapaşa Mahallesi'ndeki Yükseliş Koleji'nin kamuya ait yolu gasp etmesine ses çıkarmayan, aynı okulun yaptığı tadilatlara da göz yuman Seyhan Belediyesi şimdi de ruhsat skandalına imza attı. Yükseliş Koleji'nin başvurusuyla Baraj Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Saray Bar'ın ruhsatını iptal ederek kapısına mühür vuran Seyhan Belediyesi, buna gerekçe olarak eğitim kurumu ile işyeri arasındaki mesafenin 50 metre olmasını gösterdi. Oysa 23 Mayıs 2014'te verilen ruhsatta bu mesafe 100 metreden fazla olarak ölçüldü. 


OKUL İNCELEME İSTEDİ 

Sınav Dergisi Dershaneleri yöneticileri, 17 Haziran 2015'te Seyhan Belediyesi'ne başvurarak Baraj Caddesi'nde faaliyet gösteren Saray Bar'ın eğitim kurumuna yasal sınırlardan daha yakın olduğunu belirtti ve 4250 Sayılı İspirto ve İspirtolu İçkiler İnhisarı Kanunu'na göre işlem yapılmasını istedi. Bu başvuru üzerine Ruhsat...