04 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesinde kaçak imar

Seyhan Belediyesinde kaçak imar

Seyhan Belediyesi "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlığıyla manşetten verdiğimiz habere gönderdiği açıklamada imar konusundaki bilgisizliğini bir kez daha sergilemiş oldu.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlhami Yılmaz'a kaçak yapı davası!

CHP’li Ataşehir belediyesinde Battal İlgezdi’nin yerine gelen İlhami Yılmaz hakkında da “kaçak yapıya göz yumduğu” iddiasıyla dava açıldı. 

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Adana'da Ege Balık'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Dilberler Park’a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgalle ilgili haberimiz üzerine Seyhan Belediyesi, Ege Balık adlı işletmeye kaçak yapıların yıkılması için 15 gün süre verdi

Adana Atosev Sosyal Tesisleri artık kaçak değil!

Adana'da Seyhan Nehri'ne hakim Dilberler Sekisi'nde bulunan ve yıllarca ormanlık alan içerisinde kaçak olarak faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası'nın (ATO) sosyal tesisi, Büyükşehir Belediye Meclisi kararıyla yasallaştı.

Seyhan'da kaçak ve riskli binalar yıkılıyor!

Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili yoğun denetim ile mücadelesi aralıksız olarak sürüyor. Yetkililer, Seyhan Belediyesi’nin kaçak, ruhsatsız ve riskli yapılaşmayla ilgili denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtti.

Seyhan'da kaçak binalara geçit yok!

ADANA Seyhan Belediyesi çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilçede adeta seferber oldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesinden buyana kaçak ve imara aykırı yapılara göz yumulmuyor.

Seyhan'da kaçak binalar yıkılıyor!

Kaçak yapılaşmanın önüne geçmek isteyen Seyhan Belediyesi ilçede imar kanununa aykırı yapıldığı tespit edilen binaları yıkmaya devam ediyor .Seyhan Belediyesi 7 adet binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Seyhan'da kaçak binalara af yok!

Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. 24 mahallede yıkım yapıldı. Toplam 11 bin 822 metrekarelik 49 adet inşaatın kaçak yapıldığını belirledi.

Seyhan'daki 49 kaçak inşaatın yıkım ihalesi 3 Eylül'de!

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. kaçak inşaatların yıkılması için 3 Eylül' de yıkım ihalesi gerçekleştirilecek...

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak!

Seyhan'da 49 kaçak inşaat yıkılacak. Adana'nın merkez Seyhan İlçe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın da yıkılması için ihale açtı.

Seyhan'da kaçak binaya af yok!

Afana Seyhan'da kaçak binalara af yok Seyhan İlçe Belediyesi, ruhsatsız olduğu saptanan 49 adet inşaatın yıkılması için ihale açtı. Seyhan' da kaçak binaya af yok.

Seyhan Belediyesinde kaçak imar Haberi

Seyhan Belediyesinde kaçak imar

Seyhan Belediyesi'nin, Pınar Mahallesi ve Gürselpaşa Mahallesi'nde Adana 1. ve 2. İdare Mahkemesi tarafından imar uygulaması iptal edilen bölgede kişiye özel imar çalışması yapması üzerine SABAH Güney'de, 20 Temmuz 2015 günü manşetten çıkan "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlıklı habere tekzip gönderildi. Ancak belediyenin kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile gönderdiği tekzip metninde yine ayak oyununa başvurulduğu ve mahkeme kararının gizlendiği ortaya çıktı. Belediyenin açıklamasını okuyan uzman kişiler, "Bu belediyede imardan anlayan biri olsa açıklama bu şekilde yapılmaz, gerçekler yansıtılırdı" diye görüş belirtti. Adana 1. İdare Mahkemesi 2013/1788 ve Adana 2. İdare Mahkemesi 2013/274 sayılı kararları ile Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Pınar ve Gürselpaşa Mahallesi'ndeki imar uygulaması iptal edildi. Ancak Seyhan Belediyesi mahkemenin bu kararıyla imara kapanan bölgede ada bazında düzenlemeler...