04 / 05 / 2024

Seyhan Belediyesine bağlı yerler

Seyhan Belediyesine bağlı yerler

Seyhan Belediyesi "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlığıyla manşetten verdiğimiz habere gönderdiği açıklamada imar konusundaki bilgisizliğini bir kez daha sergilemiş oldu.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap 2. Kısım'da yer alan 69 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Adana Seyhan Barış Mahallesi  1. Etap 2. Kısım projesinde sözleşme dönemine başlıyor.

Seyhan Barış Mahallesi TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi'nde yer alan 1103 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor

TOKİ Seyhan Barış başvuru tarihleri 27 Temmuz 2017!

TOKİ Seyhan Barış başvuru tarihleri 27 Temmuz 2017 yarın başlıyor. Proje 1103 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın itibariyle başlıyor. Projede 1.103 konut yer alıyor.

Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

34 adet konutun açık satışa sunulacağı Toki Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor.

TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplamda 34 adet daire kurasız satışta olduğu projede fiyatlar 195 bin 285 TL'ye. TOKİ Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları yarın başlıyor....

TOKİ Adana Seyhan son başvuru tarihi!

TOKİ Adana Seyhan son başvuru tarihi 30 Haziran 2016 olarak belirlendi. Toplamda 34 adet konutun açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 1.499 TL'den başlıyor.

Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ile Divan Otel'de buluştu. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan'ın Kurtuluşu" dediği Güney Seyhan kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.

İlçe belediyesine bağlanacak köylerde emlak vergisi iadesi!

Emlak vergisinde bazı daimi ve geçici muafiyetlikler bulunuyor. Bu muafiyetler arasında ilçe belediyesine bağlanacak köylerde emlak vergisi muafiyeti de yer alıyor. Peki, ilçe belediyesine bağlanacak köylerde emlak vergisi iadesi nasıl olur?

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi başvuruları yarın başlıyor. Aylık 1.043 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor.

Seyhan Sucuzade'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Seyhan Belediyesi Eylül ayı meclis oturumunda 21.Madde olarak gündeme gelen Sucuzade Mahallesinde Kentsel Dönüşüm Projesi oy birliği ile kabul edildi.

Seyhan'da Kent Meydanı Projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘Kent Meydanı Projesi’ kapsamında bölgede faaliyet gösteren Karalar, “Bölgedeki hak sahiplerini mağdur etmeyecek bir projenin uygulanması için çalışıyoruz. " dedi.

Seyhan Belediyesine bağlı yerler Haberi

Seyhan Belediyesine bağlı yerler

Seyhan Belediyesi'nin, Pınar Mahallesi ve Gürselpaşa Mahallesi'nde Adana 1. ve 2. İdare Mahkemesi tarafından imar uygulaması iptal edilen bölgede kişiye özel imar çalışması yapması üzerine SABAH Güney'de, 20 Temmuz 2015 günü manşetten çıkan "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlıklı habere tekzip gönderildi. Ancak belediyenin kamuoyunu bilgilendirmek amacı ile gönderdiği tekzip metninde yine ayak oyununa başvurulduğu ve mahkeme kararının gizlendiği ortaya çıktı. Belediyenin açıklamasını okuyan uzman kişiler, "Bu belediyede imardan anlayan biri olsa açıklama bu şekilde yapılmaz, gerçekler yansıtılırdı" diye görüş belirtti. Adana 1. İdare Mahkemesi 2013/1788 ve Adana 2. İdare Mahkemesi 2013/274 sayılı kararları ile Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Pınar ve Gürselpaşa Mahallesi'ndeki imar uygulaması iptal edildi. Ancak Seyhan Belediyesi mahkemenin bu kararıyla imara kapanan bölgede ada bazında düzenlemeler...