22 / 07 / 2024

seyhan belediyesinin yeni projeleri

seyhan belediyesinin yeni projeleri

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "25 yıllık belediye tarihinde yapılmış hizmetlerin daha fazlasını bir yılda tamamlayıp hizmete sokacağız" dedi Başkan geleneksel hale getirdiği mahalle toplantılarını aralıksız sürdürüyor.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Merakla beklenen projeyle Seyhan ilçesine 580 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana Seyhan projesinde Mayıs 2023 müjdesi geldi! 580 konutluk yeni konut projesini kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana'nın Seyhan ilçesinde 580 konutluk yeni proje inşa edecek. Proje için beklenen tarih geldi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Amasya Belediyesi'nin yeni binasının enerjisi Yeşilırmak'tan!

Amasya Belediyesinin yeni binasının enerji ihtiyacı Yeşilırmak'tan sağlanacak. Binanın elektrik üretimi ve ısıtma sistemi Türkiye'deki tek yapı olma özelliğine sahip.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 923 konut!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Adana Seyhan'da 923 yeni konut inşa edecek.

seyhan belediyesinin yeni projeleri Haberi

seyhan belediyesinin yeni projeleri

Her hafta dört mahallede "Halk Günü" gerçekleştiren Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Biz belediye başkanı olduk yeni bir gelenek başlattık, kışın hava şartlarının uygun olduğu günlerde mahallelerimize gittik. Her hafta dört mahallemizde böyle toplantılar yapıyoruz. Halk Günü diye tabir edilen toplantıları bizzat mahallede yapıyoruz. Esasında bu toplantıları belediyede hafta da bir gün yapabilirdik. 

Sizler belediyeye gelirsiniz, dertlerinizi sıkıntılarınızı bize anlatırsınız ve toplantı biter. Ama biz sizleri ayağımıza çağırmak yerine sizlerin ayağına gelmeyi tercih ettik" diye konuştu. 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'm Namık Kemal Mahallesi'nde mahalle muhtarı ve belediye bürokratlarının da hazır bulunduğu Halk Günü toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Vatandaşların yoğun ilgisi arasında toplantının yapılacağı noktaya gelen Belediye Başkanı Karalar şöyle konuştu; "Yıllardan beri siyasetle ilgilenenler çok da duymuştur. 'Siyasetçiler vatandaşların ayağına...