28 / 04 / 2024

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi dükkanlarında sona gelindi!  

Gölcük Belediyesinin en prestijli yatırımları arasında yer alan Yeni Sanayi Sitesi'nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.



    

Gölcük Hisareyn Karaköprü Mahallesi’nde 105 dönümlük bir alan üzerinde hayata geçirilen, toplam 418 dükkanlı Sanayi Sitesi’nin inşaat çalışmaları neredeyse tamamlanıyor.

Gölcük Belediyesi'nde yer alan habere göre, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında inşaatı süren Yeni Sanayi sitesindeki çalışmaları denetleyerek yetkililerden bilgiler aldı.

Yeni Sanayi Sitesi çalışmaları takip eden Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş konuyla ilgili olarak, “En önemli projelerimizden biri olan Sanayi Kentsel Dönüşüm Projemiz bitişe doğru yaklaşıyor. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Allah nasip ederse Temmuz ayı sonu itibari ile Sanayi Dönüşüm projemizi bitirmeyi hedefliyoruz. Esnafımızın ve vatandaşımızın mutluluğu için bu işi amaç edindik ve bu iş de başarıyla yürütülüyor. Ben şimdiden yeni sanayi çarşımızdaki işyerinin esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum ”diye konuştu.


Geri Dön