29 / 04 / 2024

seyhan camileri

seyhan camileri

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Seyhan Belediyesi kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüm ve kent meydanı geliyor.Çalışmalarını tamamlayan Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Seyhan Belediyesi'ne kentsel dönüşümde tam yetki verildi!

Adana Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Kentsel dönüşüm konusunda Seyhan Belediyesine tam yetki verdi. Seyhan Belediyesi projeye başlamak için gün sayıyor.

Seyhan'da tekel arazine AVM kararı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahalle si'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi olağanüstü toplandı. Tekel arazisine yapılması planlanan AVM kararını oy birliğiyle iptal et

Seyhan kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

Seyhan İlçe Belediye Zeydan Karalar, göreve geldiği günden bu yana en önem verdiği projelerin başında hiç şüphesiz kentsel dönüşüm ve kent meydanı geliyor.

Seyhan'da AVM imar planı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi, toplanarak AVM kararını oy birliğiyle iptal etti.

Adana Seyhan'da hukuk dışı kişiye özel imar çalışmaları mı yapıldı!

Seyhan Belediyesi "Kişiye Özel İmar Oyunu" başlığıyla manşetten verdiğimiz habere gönderdiği açıklamada imar konusundaki bilgisizliğini bir kez daha sergilemiş oldu.

Seyhan'da Kent Meydanı Projesi başlıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ‘Kent Meydanı Projesi’ kapsamında bölgede faaliyet gösteren Karalar, “Bölgedeki hak sahiplerini mağdur etmeyecek bir projenin uygulanması için çalışıyoruz. " dedi.

Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşüm uygulanmalı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Otelinde düzenlediği iftarda basın mensupları ile bir araya geldi. Karalar, Seyhan'ın yüzde 70'inde kentsel dönüşümün uygulanması gerektiğini söyledi.

Seyhan’da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yolların asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştığı bildirildi.

Seyhan'da yol çalışmaları devam ediyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Kaıalar'ın ilçede yeni yollar açılması ve mevcut yollann asfaltlanmasıyla ilgili çalışmalarda belirlediği hedefleri aştı.

Adana Seyhan'daki yeni belediye binası yıkılacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir araya geldiği müteahhitlere taviz vermedi ve uyardı: "İşlerinizi projesine göre yapın yoksa sonucuna katlanırsınız." dedi. Başkan Karalar yasal olmayan işlere karşı tavırlı olduğunu söyledi.

Seyhan Belediye Başkanı'ndan müteahhitlere uyarı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, müteahhitler ile biraraya geldiği toplantıda, çalışma arkadaşlarına yasal olmayan işler için yıkılması talimatını verdiğini vurguladı. İşte Başkan Karalar'ın yaptığı uyarılar...

seyhan camileri Haberi

seyhan camileri

Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi. 


Başkan Karalar, "Göreve geldiğimizde her dine ve mezhebe eşit mesafede olacağımıza ve Seyhanlıya eşil hizmet götüreceğimizi beyan etmiştik. Bunun ilk adımı olarak inanç ayırımı yapmadan tüm Camii, Kilise ve Cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-giiney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

KARALAR:SEYHANLIYA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU 


Seyhan'a hizmet için gece gündüz çalıştığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendini ilçesine adadığını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik....