29 / 04 / 2024

seyhan cem evi

seyhan cem evi

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli atıldı!

Başakşehir’de hayırseverlerin desteğiyle inşaatına başlanan Bahçeşehir Canlar Cem Evi’nin temeli, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun da katılım sağladığı törenle atıldı.

Seyhan Karikatür ve Edebiyat Evi açılış için gün sayıyor!

Adana’nın Seyhan ilçesi Kayalıbağ Mahallesi’nde 20’nci yüzyıl başlarında inşa edilen tarihi yapı, Seyhan Belediyesi tarafından restore edilerek ‘Karikatür ve Edebiyat Evi’ olarak hizmete açılacak.

Bursa Kebap Evi yurt dışına açılıyor! 

Bursa Kebap Evi markasının Yönetim Kurulu Başkanı Cem Helvacı, yurt dışında da şube açacaklarını açıkladı. Cem Helvacı, "İran'a giren ilk Türk zincir restoran biz olacağız." dedi...

Russel Crowe'un evi kül oldu!

Ünlü oyuncu Russel Crowe'un çiftlik evi çıkan orman yangınında adeta kül oldu, üzücü haberi Cem Yılmaz "Sevgili abimize çok geçmiş olsun" mesajıyla sosyal medyadan duyurdu.

Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli atıldı!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Adana Şakirpaşa Kültür Evi'nin temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin 5 ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Elazığ'da 2016-2017'de kaç tane okul, cami ve ev yapıldı?

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, Elazığ'da 2016-2017 arasında yapılan okul, cami, cem evi ve köy evi sayısını sordu..

Aydın Germencik'te cem evi yapımında son durum!

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, yapacakları projelere Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun engel olmaya çalıştığını söyledi.

Adana'da Mirzaçelebi Taziye Evi açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mirzaçelebi Mahallesi taziye evi ve muhtarlık binasının açılışını yaptı.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

Seyhan'da 38 bin ev riskli ev yıkılacak!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçelerdeki çeşitli mahallelerde 38 bin evi, kentsel dönüşüm kapsamında yenileyeceklerini söyledi. Karalar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Gül Demet Sarı'dan destek beklediklerini vurguladı.

Seyhan'da 38 bin ev dönüşümle yenilenecek!

Adana'da merkez Seyhan İlçe Belediye Başkanı Zeydan Karalar, soıumluluklarındaki mahallelerde 38 bin evi, kentsel dönüşüm kapsamında yenilemek için çalışma başlattıklarını söyledi.

Bingöl Kiğı’da Cem Evi’nin temeli atıldı!

Cem Vakfı Kiğı Şube Başkanı Şinasi Onuk, ''İlçemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak çalışmalar yapmak amacıyla kurulan şubemiz tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda İlçemizde Cem Evi’nin temeli attık, hepimize hayırlı olsun” diye konuştu

Seyhan Belediyesi Akkapı'ya taziye evi yaptırıyor!

Seyhan Belediyesi'nin Akkapı Mahallesi'nde yaptırdığı taziye evinin inşaat çalınmalarını inceleyen Başkan Zeydan Karalar, kuzeyden güneye ayrım yapmadan ihtiyaç doğrultusunda taziye evi yapmaya devam edeceklerini söyledi.

seyhan cem evi Haberi

seyhan cem evi

Taziye evi Akkapı Mahallesi'nde bulunan Şeyh Yunus Gadir türbesinin 2. katına yapılırken Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, inanç ayrımı yapmadan her dine ve mezhebe eşit mesafede olduklarını söyledi. 


Başkan Karalar, "Göreve geldiğimizde her dine ve mezhebe eşit mesafede olacağımıza ve Seyhanlıya eşil hizmet götüreceğimizi beyan etmiştik. Bunun ilk adımı olarak inanç ayırımı yapmadan tüm Camii, Kilise ve Cem evlerini temizlemeye başladık. Bu çalışmalarımız devam ederken kuzey-giiney ayrımı yapmadan taziye evi yapma çalışmalarına da başladık. Bugünde burada taziye evimizin inşaatı sürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum. 

Bu bölgenin taziye evine ihtiyacı vardı" ifadelerini kullandı.

KARALAR:SEYHANLIYA HİZMET BOYNUMUZUN BORCU 


Seyhan'a hizmet için gece gündüz çalıştığının altını çizen Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kendini ilçesine adadığını söyledi. Başkan Karalar, "Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok projemizi hayata geçirdik....