02 / 05 / 2024

seyhan imar

seyhan imar

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin batı mahallelerinde vatandaşlara hizmet verecek bir devlet hastanesine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "bir hastane yeri bulalım ve yeri verelim" dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'ın imar planını yeniden yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) Seyhan Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Adana' nın Seyhan ilçesinin yüzde 70' inin imar planı projelerini yeniden yapacaklarını söyledi...

Seyhan'ın imar planları yeniden düzenlenecek!

Başkan Vekili Zihni Aldırmaz yönetimindeki oturumda, Seyhan'ın 1/1000 ölçekli nazım imar planlarına ait komisyon raporları görüşüldü. Seyhan'ın bazı bölgelerine ait 1/1000 ölçekli imar planları, uygun olmadığı gerekçesiyle yeniden yapılıyor.

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Seyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu'nu seçti!

Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Nisan toplantısında komisyon üyeleri belirlendi.

İzmir Karabağlar'da 191 hektarlık riskli alan imar planı askıda!

İzmir Karabağlar İlçesi, Osman Aksüner, Aşık Veysel ve Aydın Mahalleleri ile Buca İlçesi, Seyhan Mahallesi sınırları içerisinde yer alan 191 hektarlık alanın imar planı askıya çıkarıldı...

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Adana Seyhan'da 9 katlı binanın imar tartışması!

Adana'da ünlü işadamı Bülent Özülkü'nün yaptırdığı yeni bir binada İmar yönetmeliğine aykırılıklar olduğu ileri sürülüyor. Adana Seyhan Belediyesi, şehrin göbeğindeki 9 katlı binadaki imar yönetmeliğine aykırılığı görmüyor.

Adana Seyhan'daki Koru Flora Sitesi'nde imar sıkıntısı!

Seyhan Belediyesi’ndeki imar skandalları bitmiyor. Dönemin belediye başkanı Azim Öztürk’ün Koru Flora’ya tanıdığı ayrıcalıklar zinciri, kamuya ait yerlerin halka kapatılmasına neden oldu

Seyhan Golden Towers konutlarında imar hatası!

Seyhan Belediyesi Azim Öztürk döneminde Golden Towers’a kıyak çekti. Sitenin girişini değiştiren proje onaylanınca imarda çocuk parkı olan yer otoparka dönüştü, siteye buradan giriliyor

Seyhan Ziyapaşa'da kentsel dönüşüm alanı genişletildi!

Nazım imar planlarına ait değişiklik teklifleriyle komisyon raporları Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü. Seyhan ilçesinde kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Ziyapaşa mahallesinin alanı genişletildi.

Adana Seyhan'daki 5 bin dönümlük parkın imar riski!

Adana’da fuzuli caddesi ile Seyhan nehri arasındaki 5 bin dönümlük alanda yapılan Adana’nın en büyük parkının işgal ve imar uygulamaları riski ile karşı karşıya olduğu bildirildi.

Seyhan'ın imar planı uygulaması devrim niteliğinde!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mecliste onaylanan 1/5000’lik Nazım İmar Planı’nın devrim niteliğinde olduğunu söyledi. Karalar, "İlk kez İmar Düzenlemesi yapılacak bu bölgede" dedi.

Seyhan Kent Meydanı imar planı iptal edildi!

Adana 2'inci İdare Mahkemesi kentin göbeğindeki uygulama imar planını iptal etti. Danıştay 6. dairesi de onayladı ama mahkeme kararını uygulaması gereken Seyhan Belediyesi kılını kıpırdatmıyor...

Seyhan'daki tekel arsasının imar değişikliği iptal edildi!

Tekel arsası konusu için olağanüstü toplanan Seyhan Belediye Meclisi, arsa sahibine 16 milyonluk rant sağlayacak karardan döndü.

Seyhan'da AVM imar planı iptal edildi!

Seyhan ilçesine bağlı Döşeme Mahallesi'nde bulunan Tekel fabrikasının olduğu alana AVM yapılmasıyla ilgili karara gelen itirazlar üzerine Seyhan Belediye Meclisi, toplanarak AVM kararını oy birliğiyle iptal etti.

seyhan imar Haberi

seyhan imar


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, şehrin batı mahallelerinde vatandaşlara hizmet verecek bir devlet hastanesine ihtiyaç duyulduğunu belirtti. 


Belediye Başkanı Karalar, geçtiğimiz hafta Seyhan'da D400'ün güney kısmının 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandığı toplantıda yaptığı konuşmada, "Burada yapılan çok önemli bir hizmettir. Seyhan'ın tarihi ve gelişimi adına adeta bir devrim niteliğindeki bu kararınızdan dolayı her birinizi kutluyorum. Ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerle uyum içerisinde çalışmasının önemine değinerek, "Burada ortaya koyduğumuz uyumlu çalışma Adana'ya olumlu anlamda yansıyor" dedi. 


Belediye Başkanı Karalar, mecliste onaylanan 1/5000'lik Nazım İmar Planfnın tadilat aşamasında Seyhan'ın batı mahallelerine hizmet verebilecek bir bölgede hastane alanı tahsis edilmesi talebinde bulundu. İşte Başkan Zeydan Karaların yüzbinlerce Seyhanlıyı yakından ilgilendiren o konuşması; 


"Seyhan'da merkezdeki...