14 / 05 / 2024

seyhan kent haberleri

seyhan kent haberleri

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan projelerimizle değerini bulacak...

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Seyhan'daki dönüşümde kamulaştırma bedellerine tepki!

Adana'nın Sucuzade Mahallesi sakinleri, Seyhan İlçe Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak kent meydanı nedeniyle evlerinin değerlerinin altına alınmaya çalışıldığını öne sürdü.

Adana Kent Meydanı tasarım yarışması sonuçlandı!

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Adana kent meydanı(Barış ve Demokrasi Meydanı) mimari ve kentsel tasarım yarışması sonuçlandı.

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.

Seyhan Kent Meydanı projesinde son durum ne?

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent meydanı konusunda çalışmaların devam bakan Sarı'ya teşekkür ettiğini bu projeyi hayata geçirmek için gerekirse Balıkçılar Pazarı'nda yatacağını söyledi.

Seyhan Kıyıkent Evleri kentsel dönüşüm alanı harfiyat döküm yeri oldu!

Kıyıkent Evleri çevresindeki kentsel dönüşüm alanı hafriyat döküm yeri oldu. Moloz yığınlarıyla baş başa kalan vatandaşlar, "Çöplüğün içinde yaşamak istemiyoruz" dedi

Seyhan'ın kent sorunları Büyükşehir ile çözülecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan'ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir 'Çözüm Adamı' haline getirdi.

Seyhan Kent Meydanı için tasarım yarışması yapılacak!

Cumartesi Konferansları kapsamında ÇÜ Ramazanoğlu Kültür Merkezi’ne konuk olan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezine yapılacak yeni kent meydanının tasarımı için ciddi tutarlarda para ödüllü yarışma başlatacaklarını açıkladı.

Seyhan Kent Meydanı imar planı iptal edildi!

Adana 2'inci İdare Mahkemesi kentin göbeğindeki uygulama imar planını iptal etti. Danıştay 6. dairesi de onayladı ama mahkeme kararını uygulaması gereken Seyhan Belediyesi kılını kıpırdatmıyor...

seyhan kent haberleri Haberi

seyhan kent haberleri

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan halkı ile sürekli iç içeyiz. Her mahalleyi, sokağı karış karış geziyor, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyoruz. Onların görüş ve önerilerini, beklentilerini dinliyoruz. Partimize büyük ilgi olduğunu gözlemliyoruz. Adana'nın kalbi olan güzel ilçemizde yüzde 36'nın üzerinde oy alarak seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Yaklaşık 523 bin seçmeni bulunan ilçede CHP olarak 160 bin oya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı dileğinde bulunan Karalar, diğer parti adaylarını eleştirerek politika yapma anlayışının tarzı olmadığını söyledi. Projelerini ve yapacaklarını halka anlatarak seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Karalar, "Parti teşkilatımız ve örgütlerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu...