28 / 04 / 2024

Zeydan Karalar: Seyhan projelerimizle değerini bulacak!

 Zeydan Karalar: Seyhan projelerimizle değerini bulacak!

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan projelerimizle değerini bulacak...



CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan halkı ile sürekli iç içeyiz. Her mahalleyi, sokağı karış karış geziyor, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyoruz. Onların görüş ve önerilerini, beklentilerini dinliyoruz. Partimize büyük ilgi olduğunu gözlemliyoruz. Adana'nın kalbi olan güzel ilçemizde yüzde 36'nın üzerinde oy alarak seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Yaklaşık 523 bin seçmeni bulunan ilçede CHP olarak 160 bin oya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı dileğinde bulunan Karalar, diğer parti adaylarını eleştirerek politika yapma anlayışının tarzı olmadığını söyledi. Projelerini ve yapacaklarını halka anlatarak seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Karalar, "Parti teşkilatımız ve örgütlerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu dönem CHP'den aday adayı olan arkadaşlarımızla da bir sıkıntımız yok. Onların da bize katkı koyacaklarına inanıyorum. 


Partimizin adaylarının açıklanmasından sonra tartışma ortamı yaratılmasının doğru olmadığını düşünüyorum ve bunun kimseye yararı da yok. Var gücümüzle çalışmamız ve seçimlere odaklanmamız gerek. Bunun bilincindeyiz ve bunu yapıyoruz" şeklinde konuştu. Kendisinin ve diğer CHP'li belediye başkan adaylarının seçimleri kazanma konusunda hiçbir tereddütlerinin bulunmadığına işaret eden Zeydan Karalar, "Suriyeli göçmenlerin oy kullanacakları" yolundaki iddialara , "Bunlar çok ciddi ve Türkiye gündemine taşınması gereken konular. Burada medyaya da önemli görevler düşüyor" diye yanıt verdi. Karalar, Adana'da mevcut belediye başkanlarının duvar ilan ve reklamlarına izin verilirken kendilerine bu iznin verilmediğinden de yakınarak, bunun hakkaniyetle bağdaşmadığını, haksızlığın giderilmesi yönünde hukuki girişimlerde bulunduklarını söyledi. Seyhan'a daha iyi hizmet verilebilmesi için düzgün ve doğru kentsel dönüşüme ihtiyaç bulunduğunu, bu konuda projelerinin hazır olduğunu belirten Karalar, böylece ilçede yeni alanlar açılacağını ve STK'lar için faaliyet gösterebilecekleri ortak sosyal tesislerin yapımının sağlanacağını sözlerine ekledi. CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, kente katkı sağlayacak, hizmet çıtasını daha yukarılara taşıyacak tüm adayların başarılı olmalarını arzuladıklarını belirterek, bu ortak payda çerçevesinde hareket edecek adaylara her zaman destek olacaklarını ifade etti. 


Adana Günaydın


Geri Dön