15 / 05 / 2024

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı zeydan karalar

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı zeydan karalar

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan projelerimizle değerini bulacak...

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Seyhan'da kentsel dönüşüme hız verildi!

Seyhan Belediye meclisinin 2020 yılı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Başkan Akay, sel felaketinde hasar gören binaların risk taşıdığını, bu nedenle kentsel dönüşüm projelerinde daha çok çalışılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Sinan Akgün ile Mansur Yavaş'ın kavgası yüzünden CHP Kanal İstanbul'la uğraşamıyor!

Gazeteci Mehmet Barlas, "CHP yönetiminin Kanal İstanbul'la falan uğraşacak hali mi var? Ankara'nın CHP'li Belediye Başkanı ile kökten CHP'li Sinan Aygün arasındaki rüşvet tartışmasında ölçü kaçmış durumda... " diyor...

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Seyhan Belediye Meclisi, İmar Komisyonu'nu seçti!

Seyhan Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Nisan toplantısında komisyon üyeleri belirlendi.

Seyhan'da çıkmaz sokaklar açılıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Adana Seyhan'da kaçak yapıya geçit yok!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imar konusunda hassas olduklarını belirtti. Karalar, "Kaçak yapıya göz yummamızı beklemeyin" dedi.

Zeydan Karalar: Seyhan'da 100 binadan 70'i yenilenmeli!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar "Kentsel Dönüşüm ve İnsan Hakları" panelindeki konuşmasında, yerinde dönüşümü önemsediklerini, Seyhan'da her 100 binadan 70'inin yenilenmesi gerektiğini ifade etti.

Adana Seyhan'daki Nuri Has Pasajı restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Nuri Has Pasajı’nın tekrar Adana’ya kazandırılması için mülk sahibi Özilhan ve Has aileleri ile İstanbul’da bir araya geldi. Karalar, restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının her iki aile ve belediye işbirliği ile yapılması mutabakatına vardı.

Seyhan Belediyesi'nden asfalt atağı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Akkapı Mahallesi’nde yeni açılan bir yolun asfalt çalışmasını denetledi. Karalar, asfaltlama çalışmasına başladığı bağlantı yolu ile 25 mahallede yaşayan onbinlerce vatandaşın rahatlayacağını söyledi.

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Adana Seyhan Yeşiloba'da Taziye Evi hizmete açıldı!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yoğun çalışma temposunu Ramazan ayında da hiç düşürmeden sürdürüyor. İşte haberin ayrıntıları...

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı zeydan karalar Haberi

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı zeydan karalar

CHP Seyhan Belediye Başkan adayı Zeydan Karalar, seçim çalışmalarını seri, hızlı ve planlı şekilde sürdürdüklerini belirterek, "Sahada 2 bin arkadaşımızla birlikte görev yapıyoruz. Seyhan halkı ile sürekli iç içeyiz. Her mahalleyi, sokağı karış karış geziyor, vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyoruz. Onların görüş ve önerilerini, beklentilerini dinliyoruz. Partimize büyük ilgi olduğunu gözlemliyoruz. Adana'nın kalbi olan güzel ilçemizde yüzde 36'nın üzerinde oy alarak seçimleri kazanacağımıza inanıyorum. Yaklaşık 523 bin seçmeni bulunan ilçede CHP olarak 160 bin oya ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. 


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı dileğinde bulunan Karalar, diğer parti adaylarını eleştirerek politika yapma anlayışının tarzı olmadığını söyledi. Projelerini ve yapacaklarını halka anlatarak seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Karalar, "Parti teşkilatımız ve örgütlerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu...