04 / 05 / 2024

Seyhan kent sorunları

Seyhan kent sorunları

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan'ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir 'Çözüm Adamı' haline getirdi.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Adana Kent Meydanı'nda inşaatlar tamamlanıyor!

Adana Seyhan Belediyesi tarafından başlatılan Adana Kent Meydanı projesinde inşaatlar tamamlanıyor. 41 bin 892 metrekare alan üzerinde kurulan proje 7 etaptan meydana geliyor.

Adana Kent Meydanı'nda inşaat devam ediyor!

Seyhan Belediyesi’nin CHP’li meclis üyeleri yapımı devam eden “Adana Kent Meydanı”nda incelemelerde bulundu.

İzmir'de tüm kent sorunları çözülecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve birlik başkanlarıyla bir araya geldi.

Adana Kent Meydanı Projesi’nde yıkımların yüzde 70'i tamamlandı!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ’Kent Meydanı Projesi’nde incelemelerde bulundu. Son yılların en büyük vizyon projesi olarak nitelendirilen proje kapsamında yıkımların yüzde 70 oranında tamamlandı.

Seyhan Belediyesi’nin projeleri Adana İnşaat Fuarı'nda!

Adana İnşaat, Yapıda Yenilikler, IHS ve Kent Fuarları kapılarını açtı. Seyhan Belediyesi’nin başta kent meydanı ve kentsel dönüşüm olmak üzere birçok projesi fuarda sergilendi.

Adana Seyhan'daki dönüşümde kamulaştırma bedellerine tepki!

Adana'nın Sucuzade Mahallesi sakinleri, Seyhan İlçe Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılacak kent meydanı nedeniyle evlerinin değerlerinin altına alınmaya çalışıldığını öne sürdü.

Şanlıurfa'nın yol sorunlarına neşter!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bir yandan yeni bulvar, yollar ve kavşaklarla şehir içi ulaşıma çözümler üretirken, kırsalda ise yerleşim birimleri arasındaki yol sorunlarına neşter olmaya devam ediyor.

Mega kentleri gelecekte hangi sorunlar bekliyor?

Dünyada halihazırda 29 mega kent bulunuyor ve bu rakam günden güne artıyor. Kullanılabilir alan küçülmeye devam ettikçe nüfusun, binaların ve altyapıların konsantrasyonu katlanarak artıyor. Peki Mega şehirleri gelecekte hangi sorunlar bekliyor?

Adana Kent Meydanı tasarım yarışması sonuçlandı!

Seyhan Belediyesi tarafından yapılan Adana kent meydanı(Barış ve Demokrasi Meydanı) mimari ve kentsel tasarım yarışması sonuçlandı.

İzmir'in kent sorunları Ankara'ya taşındı!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan başkanlığında Ankara'ya giden kurum temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile üç saatlik toplantı yaptı...

Adana Seyhan'a 13 yeni proje geliyor!

Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, '' Kent için 13 çok önemli projemiz var. Biri Yeşil Vadi Projesi. Bu projeyle Seyhan'ın çehresinin değişeceğini düşünüyorum. '' dedi.

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

Seyhan kent sorunları Haberi

Seyhan kent sorunları


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürekli halkla iç içe olması, makam odasında oturmaktan daha çok Seyhan'ın ara sokaklarında dolaşması, vatandaşlarla kurduğu sıcak ve doğrudan temas onu tam anlamıyla bir 'Çözüm Adamı' haline getirirken izlediği emek politikası ile çalışanların "Zeydan abi "si oldu.


GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYALI BUZ PİSTİ


Göreve geldiği günden bu güne kadar önemli projelerini hayata geçiren Kentsel dönüşüm, Yeşil vadi ve Kent Meydanı projelerinde önemli adımlar atan Başkan Karalar, Sosyal anlamada yaptığı projelerle de adından sıkça söz ettiriyor. 'Seyhan'a Zeydan gerek' sloganıyla yürüttüğü başarılı kampanya ile halkın gönlünde taht kuran Başkan Karalar, Adana'ya getirdiği son hizmet ise buz pisti oldu. Yaşar Kemal Kültür Merkezi önündeki meydana devasa buz pisti kuruldu. Bin metrekarelik buz pisti geri dönüşümlü atık malzeme getiren genç...