29 / 04 / 2024

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.



Daha önce 2007 ve 2011 yıllarında gerçekleştirilen Kocaeli Kent Sempozyumlarının devamı niteliğinde olacak 3. Kocaeli Kent Sempozyumu bu yıl sonbahar aylarında gerçekleştirilecek. 31 Mart seçimleri öncesi başta Belediye Başkan ve Meclis Üyesi Adayları olmak üzere Kocaeli halkının ilgisine sunulacak ‘Kentimizin Yönetim Anlayışı’, ‘Kent Sorunlarımız-Çözüm Önerileri’ ve ‘Yerel Yönetimler ve Kadın’ konularının ele alınacağı 3 panel düzenlenecek. Panellerin sonrasında TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, Yerel Yönetimler Bildirgesini kent kamuoyuyla paylaşacak.

NUHOĞLU VE ŞENGÜL DE KATILACAK

Konuyla ilgili Evrensel’e açıklama yapan TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat Kürekçi, “Belirtilen etkinliklerimize Büyükşehir/İlçe Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Adaylarının katılımlarının kentimiz açısından önemli ve yararlı olacağını düşünmekteyiz. 31 Mart Yerel Seçimlerinin Kocaeli halkına ve ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimle etkinliklerimize tüm partilerin Büyükşehir/İlçe Belediye Başkanı ve Meclis Üyesi Adayları ile Kocaeli halkını davet ediyorum. 23 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te Mimarlar Odası Taş Bina’da gerçekleştireceğimiz ilk panel olan ‘Kent ve Demokrasi’ temalı etkinliğimize Kadıköy Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Aykurt Nuhoğlu ve Şehir Plancıları Odası 25. Dönem Başkanı Prof. Dr. H. Tarık Şengül katılacak” diye açıklama yaptı. 


Geri Dön