18 / 07 / 2024

Seyhan Tepebağ

Seyhan Tepebağ

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı.

Tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda restorasyon sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, merkez Seyhan İlçesi'nde restorasyonu devam eden tarihi Tepebağ Ortaokulu'nda inceleme yaptı.

Adana Vakıflar'dan Seyhan'da 3 yıl kiralık 7 işyeri!

Adana Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Seyhan Tepebağ'da bulunan 7 işyerini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu işyerlerin ihaleleri 27 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Türk Kızılayı Seyhan'da çatı katı tadilatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Seyhan Şube Başkanlığı, Seyhan Tepebağ'da bulunan işhanı binasının çatı katı tadilatını ve onarım işini anahtar teslimi götürü bedel ile yaptırılacak.

Seyhan Tepebağ'da tarihi binalar restore edilecek!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün son!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları bugün sona eriyor. Dairelerin 161 bin 8 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede toplam 26 adet daire açık satışa sunuluyor.

Ahmet Ataç: Gelişen Tepebaşı, bölgeyi kıymetlendirdi!

Bir zamanlar yalnız yürünmeyecek kadar ürkütücü alanları bugün itibarıyla şehrin en popüler bölgesi haline getiren, Ahmet Ataç ile Tepebaşı'nın dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşuldu.

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığı tarafından Uluönder Mahallesi, Rauf Orbay Caddesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırılacak. İnşaat işi ihalesi 23 Aralık 2014 Salı günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek...

Zeydan Karalar: Seyhan'da turizmi geliştireceğiz!

Seyhan İlçe Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, göreve geldikten sonra ilk işinin mali disiplini ve bütçede dengeyi sağlamak olduğunu, bunu sağladıklarını ve hizmet projelerini uygulamaya koyacak aşamaya geldiklerini söyledi.

Adana Seyhan'da 4 milyon 644 bin TL'ye satılık gayrimenkul!

Adana İli Seyhan İlçesi'nde yer alan 2.322,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul Adana Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından 9 Ocak 2015 günü saat 10:00 ile 10:15 arasında ihale ediliyor.

Seyhan'da kaçak binalara geçit yok!

ADANA Seyhan Belediyesi çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilçede adeta seferber oldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesinden buyana kaçak ve imara aykırı yapılara göz yumulmuyor.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Seyhan Kıyıkent TOKİ Konutları 1 Aralık'ta teslim ediliyor!

1 yılda teslim edileceği söylenen ancak inşaatı tamamlanmasına rağmen bir türlü teslim edilmeyen Seyhan Kıyıkent TOKİ konutları 1 Aralık 2014 Pazartesi itibariyle hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslim tarihi!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslim tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. Toplam 1.354 adet konutun teslim edileceği proje teslim işlemleri Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile yapılacak.

Seyhan Tepebağ Haberi

Seyhan Tepebağ

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, tarihi Tepebağ Mahallesi’nin sembol bölgelerinden olan Musa Balı Konağı’nın da bulunduğu Turhan Arın Sokak üzerinde cephe sağlıklaştırma projesi yapılacağını açıkladı. Proje maliyetinin bir bölümünün Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan verilen hibe krediyle gerçekleştireceğini bildirildi.


‘Avukat Turhan Arın Sokağı, Sokak ve Cephe Sağlıklaştırma’ protokolü Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr. Lütfi Altunsu tarafından imzalandı.


İmzalanan protokole göre Seyhan Belediyesi sokak ve cephe sağlıklaştırma projesini tek başına gerçekleştirecek. Proje 732 bin 642 TL’si ÇKA’nın sağladığı hibe olmak üzere toplamda 1 milyon 213 bin 60 TL’ye mal olacak. Projenin tamamlanma süresi 18 ay olarak belirlendi.


Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ÇKA’nın ‘Üretim ve Çevre Altyapısının İyileştirilmesi Mali Destek Programı’ tarafından desteklenen proje ile bölgemize gelen...