15 / 05 / 2024

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor. Er İnşaat'ın projesi Yükseller Metropark Evleri'nde daireler bu yıl Ağustos ayında teslim ediliyor...

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Milli Emlak'tan satılık 31 gayrimenkul!

Adana Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Adana ili, Çukurova, Seyhan, Yüreğir, Sarıçam ilçelerinde yer alan 31 gayrimenkulü satıyor...

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Seyhan Büyükerşen’in kaçak villası yıkılacak mı?

CHP’nin en önemli isimlerinden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in eşi Seyhan Büyükerşen’in ‘imar barışı’ndan faydalanmak için usulsüzlük yaptığı iddia edildi. 2019’da kaçak inşa edilen villa 2017’de yapılmış gibi gösterildi.

Adana Seyhan'da eski binanın yıkılma tehlikesine karşı önlem alındı!

Adana Seyhan'da sit alanındaki üç katlı eski binanın yıkılma tehlikesine karşı polis bölgede önlem aldı...

Adana Seyhan'daki arsanın irtifak hakkı 29 yıllığına verilecek!

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Seyhan İlçesi Kanalüstü Mahallesi'nde yer alan arsanın 29 yıl süreyle irtifak hakkı verilmesi işi ihalesi 12 Eylül'de yapılacak...

Adana Seyhan'da yıkım gerginliği!

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde yapılacak olan kentsel dönüşüm yıkımı nedeniyle gerginlik yaşandı.

Binsheikh İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Binsheikh İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başkşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Yılmaz ve Waked Najı Bın Sheıkh ortaklığında kuruldu. 

Atakent Metropark Evleri yüzde 1 peşinat fırsatıyla!

Metropark Evleri Teknik Yapı tarafından İkitelli Atakent bölgesinde yükseliyor. Metropark Evleri projesinde cazip ödeme tipleri sizleri bekliyor...

Adana Seyhan'da kamulaştırılan binalar yıkılıyor!

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yatırım ve projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Karalar, kamulaştırılan binaların yıkımları tamamlandığını söyledi.

Seyhan Erva Çiçekçilik ya boşaltılacak, ya da yıkılacak!

Adana Seyhan'dakamu arazisini 6 yıldır ‘babasının malı gibi’ kullanan işgalcilere Seyhan Belediyesi tarafından üç gün süre verildi. Bu süre içinde tesis ya boşaltılacak ya da yıkılacak.

Adana Büyükşehir'den Seyhan'a cami!

Seyhan ilçesi Gölbaşı Mahallesi sakinleri ve Adana Büyükşehir Belediyesi, birlikte cami inşa ediyor. Daha önce temeli atılan ve duvarları için kalıp çakılmaya başlanan caminin inşaatında incelemelerde bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bölge halkıyla da sohbet etti.

Seyhan Büyük Sanayi'de ön talep için son gün 30 Eylül!

Adana’da 350 dönüm arsada 300 milyon dolarlık yatırımla gerçekleştirilmesi planlanan Adana Seyhan Büyük Sanayi Projesi’nde işyeri sahibi olmak isteyenlerin en geç 30 Eylül’e kadar ön talep başvurularını tamamlamaları gerektiği bildirildi.

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları Haberi

Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları


10 katlı dört blok olarak tasarlanan Yükseller Metropark projesi Adana Seyhan'da yükseliyor. Seyhan Yükseller Metropark projesi Er İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Yükseller Metropark Adana projesi 80 adet daireden meydna geliyor. Yükseller Metropark Adana projesinde daireler bu yıl Ağustos'un sonunda teslim edilecek.



Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları!


Yükseller Metropark Adana projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor. Yükseller Metropark Adana'da otopark, çocuk oyun parkı, fitness, sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Seyhan Yükseller Metropark daire fiyatları 265 bin TL ile 295 bin TL arasında değişiyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Yükseller Metropark projesinde daireler 140 metrekare büyüklükte planlandı.




Adres : Fatih Mah. Alparslan Türkeş Blv. Seyhan/Adana



Tel : 0532 716 34 64

Web : http://www.er-insaat.com/

Gülcihan...